„Samsung“ flagmanų turėtojams – itin svarbus atnaujinimas: šių išmaniųjų telefonų savininkai turėtų nedelsiant atsinaujinti, išspręsta krūva saugumo problemų

Arnas Balčiūnas

2024-01-15, 16:36 (atnaujinta 2024-01-15, 21:04)

0 komentarų

Naująją „One UI 6.0“ vartotojo sąsajos versiją su „Android 14“ operacine sistema jau kuris laikas gali mėgautis daugelis „Samsung“ išmaniųjų telefonų turėtojų. Ir jeigu anksčiau bendrovė savo įrenginius atnaujindavo ganėtinai lėtai, tai dabar yra bene aktyviausiai juos naujinanti.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ flagmanų turėtojams – itin svarbus atnaujinimas: šių išmaniųjų telefonų savininkai turėtų nedelsiant atsinaujinti, išspręsta krūva saugumo problemų

„Samsung“ sukurtą „One UI 6.0“ vartotojo sąsajos versiją, kartu su „Android 14“ operacine sistema, gauna vis daugiau bendrovės įrenginių, o dabar kai kuriuos įrenginius pasiekia ir sausio mėnesio saugumo papildinys, kuris išsprendžia nemažai saugumo problemų.

Remiantis naujausia informacija, šis atnaujinimas atkeliauja į „Galaxy S21“, „Galaxy S22“ ir „Samsung Galaxy S23“ serijos išmaniuosius telefonus Europoje. Šis programinės įrangos patobulinimas užima maždaug 400 MB, o svarbiausia naujiena – išspręsta net 67 saugumo bėdos, kurios buvo pažymėtos aukštu prioritetu.

Žvelgiant į prie atnaujinimo pateikiamą informaciją, „Samsung“ išsprendė „Bluetooth“ pažeidžiamumą, kuris galėjo sudaryti galimybę sukčiams perimti išmaniojo telefono valdymą be vartotojo žinios. Neaišku, ar šiame atnaujinime įdiegta apsaugos nuo ekrano išdegimo priemonė, kurią „Samsung“ žadėjo išspręsti iki sausio pabaigos, tačiau tokio naujinio nepasiūlė iki šiol.

Norėdami įsidiegti šį atnaujinimą ar pasitikrinti ar jo sulaukėte – turite nukeliauti į telefone esantį nustatymų langą ir ten susirasti „Program.įrang.naujinimas“ punktą. Tuomet spauskite „Atsisiųsti ir įdiegti“. Jeigu vis dėlto atnaujinimo dar nematyti – vadinasi jums teks palaukti dar keletą papildomų dienų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas