„Samsung Galaxy Fold5“ flagmanas pasiūlys pokyčių, tačiau vienas dalykas jau tikrai nesikeis

Lukas Snarskis

2023-03-09, 10:40

0 komentarų

Dabartinė sulenkiamų išmaniųjų telefonų rinkos lyderė „Samsung“ 2022 metus pabaigė su kiek mažesniais tokio tipo įrenginių pardavimais, tačiau dabar aiškėja ką bendrovė planuoja šiemet.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung Galaxy Fold5“ flagmanas pasiūlys pokyčių, tačiau vienas dalykas jau tikrai nesikeis
Samsung Galaxy Fold4 / Luko Snarskios nuotr.

Internete jau kuris laikas kalbama apie naująjį „Samsung Galaxy Fold5“ išmanųjį telefoną, kurio debiuto laukiama antroje šių metų pusėje. Tikėtina, kad šis sulenkiamas flagmanas pasiūlys nemažai naujovių, tačiau keisis tikrai ne viskas.

Remiantis naujausia informacija, šiemet pasirodantis „Galaxy Fold5“ išmanusis turės tokį patį išorinį ekraną kaip ir praėjusių metų modelis. Tai reiškia, kad sulenkiamas įrenginys ir toliau naudos 6,2 colių įstrižainės ekraną, kuriuo galima naudotis, kuomet telefonas yra sulenktas. Tiesa, kol kas nėra žinoma kokios raiškos bus ši panelė bei kitos jos savybės.

Samsung Galaxy Fold4 / Luko Snarskios nuotr.

Šaltinių duomenimis, „Samsung“ jau testuoja naujos kartos sulenkim mechanizmą, kuris turėtų būti naudojamas šiemet pasirodančiame „Galaxy Fold5“ sulenkiamame telefone. Čia turėtų būti panaudotas sprendimas, kuris leidžia ašiai apsisukti vyrio viduje, o tai suteikia ir keletą privalumų. Visų pirma, tai sumažintų tarpą tarp dviejų dalių. Antra, turėtų sumažėti ir ekrano raukšlių matomumas.

Tokios naujienos nėra didelė staigmena. Naują sulenkimo mechanizmą „Samsung“ jau buvo pademonstravusi šių metų pradžioje, kuomet vyko „CES 2023“ technologijų paroda. Kalbos netilo ir po Las Vegase įvykusio renginio ir tai ne pirmas kartas, kuomet skirtingi šaltiniai teigia, jog „Samsung“ turėtų pasiūlyti gerokai patobulintą sulenkimo mechanizmą.

Samsung Galaxy Fold4 / Telefonai.eu nuotr.

Priminsime, jog anksčiau buvo pasirodę pranešimų apie tai, kad penktos kartos „Galaxy Fold“ modelis turės stylus palaikymą, o šis pieštukas dabar jau bus integruotas įrenginio korpuse. Toks sprendimas gali nulemti, jog išmanusis bus kiek storesnis nei anksčiau, tačiau pokyčiai turėtų suteikti daugiau patogumo, nes nebereikės ieškoti vietos, kur būtų galima padėti stylus, jis tiesiog turės vietą telefono korpuse.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas