„Samsung Galaxy S10“ serijos telefonų savininkai turėtų suklusti: išleistas programinės įrangos atnaujinimas su patobulinta kamera ir stabilesniu veikimu

Lukas Snarskis

2022-11-06, 10:37 (atnaujinta 2022-11-29, 00:35)

7 komentarai (-ų)

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ vis daugiau dėmesio skiria savo išmaniųjų telefonų atnaujinimams, o dabar puikios naujienos pasiekė ketverių metų senumo bendrovės flagmanų turėtojus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung Galaxy S10“ serijos telefonų savininkai turėtų suklusti: išleistas programinės įrangos atnaujinimas su patobulinta kamera ir stabilesniu veikimu

„Samsung Galaxy S10“ serijos išmanieji telefonai buvo pristatyti dar 2019 metų pradžioje, o dabar į šiuos įrenginius atkeliauja dar vienas atnaujinimas. Dar kovo mėnesį telefonai sulaukė „One UI 4.1“, o kas ketvirtį jie gauna ir saugumo atnaujinimus. Tačiau dabar gamintojas pateikė dar vieną atnaujinimą, kuris pasiūlys pagerintą ir sklandesnį veikimą.

Pranešama, kad naujinys jau prieinamas „Galaxy S10“, „Galaxy S10+“, o taip pat ir „Galaxy S10e“ išmaniesiems telefonams. 1 GB dydžio atnaujinimas atkeliauja kartu su spalio mėnesio saugumo papildiniu, o tarp patobulinimų – stabilesnis kameros veikimas, geresnis „Bluetooth“ duomenų perdavimo ryšys, patobulintas veikimas ir pagerintas saugumas.

Deja, tačiau šiuo metu nėra informacijos ar analogiško atnaujinimo sulauks ir „Samsung Galaxy S10 5G“ modelis. Šis atnaujinimas nepasiekė ir „Galaxy S10 Lite“ išmaniojo telefono, tačiau pastarasis modelis vis dar gauna mėnesinius saugumo atnaujinimus.

Priminsime, jog „Galaxy S10“, „Samsung Galaxy S10 5G“, „Galaxy S10+“, o taip pat ir „Galaxy S10e“ dėl savo amžiaus gauna saugumo atnaujinimus tik kas ketvirtį, o kitas išmaniųjų atnaujinimas turėtų būti pasiekiamas 2023 metų pradžioje.

7 komentarų

Aszmogus

Kas tokias senienas benaudoja 3 metu.. jei ne 4 metu, gatavos baterijos turetu buti taip ten po 3600mah tera tikriausiai

Tomas

Aš naudoju samsung s10+ katik pasikeičiau batarėja 4100mah ir veikia kaip naujas butu

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas