„Samsung Galaxy S23“ flagmanų baterijų testas: ar milžiniškasis „Galaxy S23 Ultra“ sugebės prilygti mažesniems „Samsung“ telefonams?

Lukas Snarskis

2023-04-01, 15:50

1 komentaras

„Samsung“ pristatė ilgai paslaptimi laikytus naujuosius įrenginius – tai „Samsung Galaxy S23“ telefonai, kurie išsiskiria ilgiausiu iki šiol baterijos veikimu, dvigubai didesne atminties talpa bei patobulintomis kameromis.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung Galaxy S23“ flagmanų baterijų testas: ar milžiniškasis „Galaxy S23 Ultra“ sugebės prilygti mažesniems „Samsung“ telefonams?

Visi naujieji „Samsung Galaxy S23“ serijos išmanieji telefonai jau kuris laikas svečiuojasi ir mūsų darbo vietoje. Jau testuojame „Galaxy S23“, „Galaxy S23 Plus“, o taip pat ir didžiausią ir galingiausią „Samsung Galaxy S23 Ultra“ modelį. Šiandien kviečiame pažvelgti į šių flagmanų baterijų galimybes, o mūsų „YouTube“ kanale rasite ir baterijų testą, kuris atliktas su šiais modeliais.

Visų pirma, norėtumėme paprašyti, kad prenumeruotumėte mūsų „YouTube“ kanalą, kuriame jau artimiausiu metu rasite ir daugiau įvairių apžvalgų ar kitų vaizdo įrašų. O dabar, grįžkime prie naujųjų „Samsung“ flagmanų. Kaip tikriausiai jau žinote, standartinis „Galaxy S23“ modelis aprūpintas 6,1 colių įstrižainės AMOLED ekranu, „Galaxy S23 Plus“ pasižymi 6,6 colių įstrižainės, o „Galaxy S23 Ultra“ turi 6,8 colių įstrižainės ekraną.

Visi trys išmanieji telefonai atkeliauja su Full HD+ raiška, tačiau „Galaxy S23 Ultra“ išties turi 2K raiškos ekraną. Kaip bebūtų, gamintojas nustatęs žemesnę raišką, todėl su ja ir atlikome šį testą. Verta pastebėti, kad testavimo metu buvo bandoma atvaizduoti kasdienį daugelio mūsų telefono naudojimąsi – naršymas socialiniuose tinkluose, „YouTube“ vaizdo įrašų peržiūros, šiek tiek fotografijos, o taip pat ir žaidimai.

„Samsung Galaxy S23“ išmanusis telefonas aprūpintas 3 900 mAh talpos baterija, o tai atsispindi ir mūsų testų rezultatuose. Nors šis modelis ir turi mažiausią ekraną, tačiau jo akumuliatorius taip pat yra mažiausios talpos. Kaip ir buvo galima tikėtis, įrenginys išsikrovė pirmasis ir mūsų teste išgyveno 7 val. 9 min. ir 38 sek. Tai tikrai nėra blogas rezultatas, tačiau šio modelio baterijos galimybės gerokai nusileidžia kitiems šios serijos variantams.

„Samsung Galaxy S23 Ultra“ turi didžiausią bateriją, o jos talpa siekia 5 000 mAh. Deja, tačiau šiam flagmanui nepavyko pademonstruoti geresnių rezultatų nei „Galaxy S23 Plus“ modeliui. Didžiausias, geriausiomis kameromis ir talpiausia baterija aprūpintas modelis atlaikė beveik 9 valandas ir tada išsikrovė. Galutinis rezultatas – 8 val. 52 min. ir 42 sek. „S23 Plus“ modeliui nusileista beveik pusvalandžiu.

Kaip jau supratote, „Samsung Galaxy S23 Plus“ pademonstravo geriausią rezultatą – mūsų teste šis išmanusis telefonas išgyveno 9 val. 25 min. ir 50 sek. Tai yra gerokai daugiau nei „Galaxy S23“ variantas bei šiek tiek daugiau nei „Galaxy S23 Ultra“. Abu šie įrenginiai didžiąją dalį testo laikėsi visai greta vienas kito, tačiau „Ultra“ galiausiai pralaimėjo.

Jeigu rinktis vieną iš šių išmaniųjų telefonų vien tik pagal baterijos galimybes – akivaizdu, jog „Samsung Galaxy S23 Plus“ yra geriausia opcija. Tačiau ir „Galaxy S23 Ultra“ pademonstravo tikrai neblogus rezultatus ir nusileido tikrai labai nedaug. O kurį iš šių flagmanų rinktumėtės jūs? Ar baterija būtų svarbiausias kriterijus, o gal vis dėlto geriau trumpesnis baterijos tarnavimo laikas, bet geresnės kamerų galimybės?

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas