„Samsung“ imasi gudrybių: naujausi flagmanai neturės talpesnių baterijų, tačiau bus panaudoti dirbtinio intelekto sprendimai

Lukas Snarskis

2024-05-09, 10:55

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė skiria milžinišką dėmesį dirbtinio intelekto sprendimams. Vis daugiau „Samsung“ įrenginių gauna programinės įrangos atnaujinimą, kuris leidžia išbandyti „Galaxy AI“ siūlomas galimybes. Tačiau bendrovės ties tuo apsiriboti neketina.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ imasi gudrybių: naujausi flagmanai neturės talpesnių baterijų, tačiau bus panaudoti dirbtinio intelekto sprendimai

Remiantis naujausia informacija, „Galaxy S25“ serijos išmanieji telefonai, kurie debiutuos kitąmet, turės ir išskirtinę „Battery AI“ funkciją. Tai leis kažkokiu būdu prailginti akumuliatoriaus ilgaamžiškumą iki 10 proc., tačiau kaip bus pasiekti tokie rezultatai – nėra žinoma.

Daugelis gamintojų, kurie konkuruoja su „Samsung“, savo išmaniuose telefonuose naudoja didesnes baterijas, tačiau, panašu, kad Pietų Korėjos bendrovei tai yra pernelyg paprastas sprendimas. Taigi, vietoj faktinio akumuliatoriaus talpos padidinimo, „Samsung“ suteiks mums dirbtinį intelektą, kad tai kompensuotų.

Neoficialiais duomenimis, „Battery AI“ pašalins neesmines užduotis, kad padidintų bendrą veikimo laiką, nedarydama įtakos telefono našumui. Taigi, tikėtina, kad nebus mažinamas CPU ir GPU taktinis dažnis, o tai yra gera žinia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas