„Samsung“ itin aktyviai atnaujina savo produktus: pasitikrinkite, ar jūsų telefone jau prieinamas didžiausias ir laukiamiausias šių metų atnaujinimas

Lukas Snarskis

2023-11-27, 07:46

1 komentaras

„Google“ kuriama ir plėtojama „Android“ operacinė sistema yra populiariausia mobilioji platforma pasaulyje. JAV technologijų milžinė kiekvienais metais išleidžia vieną didįjį atnaujinimą, o ne išimtis yra ir 2023 metai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ itin aktyviai atnaujina savo produktus: pasitikrinkite, ar jūsų telefone jau prieinamas didžiausias ir laukiamiausias šių metų atnaujinimas

Dar spalio pradžioje „Google“ oficialiai pristatė naująją „Android 14“ operacinės sistemos versiją, kuri jau dabar yra prieinama daugeliui „Pixel“ serijos išmaniųjų telefonų. Į tokias naujienas sureagavo ir „Samsung“ kompanijos atstovai.

„Samsung Developer Conference 2023“ konferencijos metu oficialiai debiutavo ir „One UI 6“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 14“ operacinės sistemos versija. Nuo šio pristatymo praėjo jau beveik du mėnesiai, o gamintojas aktyviai atnaujina savo išmaniuosius telefonus.

Per pastarąją savaitę „One UI 6.0“ atnaujinimą gavo nemaža dalis bendrovės išmaniųjų telefonų. Žemiau pateikiame sąrašą „Samsung“ įrenginių, kurie jau dabar gali veikti su naująja vartotojo sąsajos bei „Android 14“ operacinės sistemos versija.

„Galaxy S“ serija

  • Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra;
  • Galaxy S22, Galaxy S22+, Galaxy S22 Ultra;
  • Galaxy S21, Galaxy S21+, Galaxy S21 Ultra;
  • Galaxy S23 FE.

Sulenkiami telefonai

  • Galaxy Fold5;
  • Galaxy Flip5.

„Galaxy A“ serija

  • Galaxy A73;
  • Galaxy A54;
  • Galaxy A34.

„Galaxy Tab“ serija

  • Galaxy Tab S9/S9+/S9 Ultra.

Norėdami įsidiegti šį atnaujinimą ar pasitikrinti ar jo sulaukėte – turite nukeliauti į telefone esantį nustatymų langą ir ten susirasti „Program.įrang.naujinimas“ punktą. Tuomet spauskite „Atsisiųsti ir įdiegti“. Jeigu vis dėlto atnaujinimo dar nematyti – vadinasi jums teks palaukti dar keletą papildomų dienų.

Atnaujintos vartotojo sąsajos sulaukę vartotojai gali tikėtis visų „Google“ atliktų pakeitimų ir patobulinimų, įskaitant atnaujintą bendrą meniu, patobulintą naršymą gestais, kalbos nuostatų personalizavimą programose ir daugybę naujų funkcijų užrakinimo ir pagrindiniame ekranuose, taip pat daug kitų patobulinimų.

Naujoje „One UI“ versijoje daugiausiai dėmesio buvo skiriama patogesniam naudojimui ir pažangiam nuotraukų bei vaizdo įrašų redagavimui. „One UI 6“ sulaukė atnaujinto greitojo skydelio ir programų sąsajos, o kartu su šia versija pristatytas ir naujas šriftas – tai „One UI Sans“.

Skelbiama, jog naujoje „One UI“ versijoje galerijos programėlė gebės analizuoti nuotraukas naudodama tokias dirbtinio intelekto funkcijas kaip „Photo Remaster“ ir „Object Eraser“ ir pasiūlys nuotraukų tobulinimo parinktis. „Samsung“ taip pat kalbėjo apie naują daugiasluoksnį vaizdo įrašų redaktorių – „Samsung Studio“, o čia rasime galimybes pridėti tekstą, įvairius lipdukus ir muziką.

1 komentarų

Lankytojas

Tai kad liepet neinstaliuot
"Samsung telefonų savininkams pavojaus signalas: programinės įrangos atnaujinimas gali pridaryti nemažai problemų, sužinokite, kaip sumažinti riziką"

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas