„Samsung“ kelia sau maksimalius tikslus: siekiama dar labiau paspartinti telefonų atnaujinimo procesus

Lukas Snarskis

2022-11-20, 07:30 (atnaujinta 2022-11-29, 00:35)

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ vis daugiau dėmesio skiria savo išmaniųjų telefonų atnaujinimams. Per pastaruosius metus bendrovė žengė didžiulį žingsnį į priekį, tačiau ties dabartiniais rezultatais apsistoti neketina. Norima dar labiau paspartinti visą procesą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ kelia sau maksimalius tikslus: siekiama dar labiau paspartinti telefonų atnaujinimo procesus

„Samsung“ prireikė dviejų mėnesių tam, jog į savo išmaniuosius telefonus atsiųstų „Android 13“ operacinės sistemos versiją. Nors šis naujinys ir pasiekiamas, tačiau tikrai ne visuose bendrovės įrenginiuose. O ir du mėnesiai, pasirodo, yra pernelyg ilgas laikotarpis kompanijos vadovams.

Prieš keletą dienų pasirodė „Samsung“ pranešimas, kuriame kalbama apie naujosios „One UI 5“ vartotojo sąsajos plėtrą, o taip pat ir jos privalumas. Kompanijos žinutėje šiek tiek užsimenama ir apie įrenginius, kurie artimiausiu metu sulauks šio naujinio. Pranešimo pabaigoje užsimenama ir apie naujinių pateikimo spartą.

„Samsung“ pranešime teigiama, jog „One UI 5“ vartotojo sąsajos paruošimas naudojimui buvo spartesnis nei anksčiau, tačiau ateityje norima pasiekti dar geresnių rezultatų. Siekdama įgyvendinti šį tikslą, „Samsung“ teigia, kad „toliau stiprins bendradarbiavimą su „Google“ ir aktyviai klausys vartotojų atsiliepimų, kad tolimesni „One UI“ atnaujinimai būtų pateikiami greičiau“.

Priminsime, jog spalio mėnesį prasidėjęs „Samsung“ išmaniųjų telefonų atnaujinimo procesas jau leidžia „Android 13“ operacinės sistemą su „One UI 5“ išbandyti daugelio populiariausių įrenginių savininkams. Šį naujinį jau yra gavę „Galaxy S22“, „Galaxy S21“ ir „Galaxy S20“ serijos įrenginiai, o taip pat naujausi sulenkiami modeliai bei „Galaxy Tab S8“ planšečių serija.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas