„Samsung“ patvirtino oficialiai: didžiausias šių metų atnaujinimas atkeliaus į senesnius bendrovės flagmanus, pasitikrinkite, ar gausite ir jūs

Lukas Snarskis

2024-04-15, 19:55

0 komentarų

„Samsung“ jau anksčiau skelbė, jog naujausios „Galaxy AI“ galimybės atkeliaus į kai kuriuos senesnius bendrovės išmaniuosius telefonus. Pietų Korėjos milžinė naujausią „OneUI 6.1“ programinės įrangos versiją netrukus pasiūlys ir 2022 bei 2021 metais išleistiems įrenginiams.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ patvirtino oficialiai: didžiausias šių metų atnaujinimas atkeliaus į senesnius bendrovės flagmanus, pasitikrinkite, ar gausite ir jūs

Nauja programinė įranga, o taip pat ir „Galaxy AI“ galimybės jau kitą mėnesį pasieks pagrindinius „Samsung“ produktus, kurie buvo pristatyti 2022 metais. Nors pirmieji pranešimai apie tai pasirodė dar praėjusios savaitės pabaigoje, tačiau pats gamintojas tai patvirtino tik šiandien.

„Samsung“ atskleidė, jog į šį sąrašą patenka „Galaxy S22“ serijos išmanieji telefonai – tai „Samsung Galaxy S22 5G“, „Galaxy S22+ 5G“, o taip pat ir „Samsung Galaxy S22 Ultra 5G“. „Galaxy AI“ ir „OneUI 6.1“ atnaujinimą gaus ir „Galaxy Fold4“ bei „Galaxy Flip4“, o taip pat ir „Galaxy Tab S8“ serijos planšetiniai kompiuteriai.

„OneUI 6.1“ atnaujinimas pasiūlys daugelį pagrindinių „Galaxy AI“ galimybių, o į šį sąrašą patenka tokios funkcijos kaip „Circle to Search with Google“, „Chat Assist“, „Interpreter“, „Live Translate“, „Note Assist“, „Transcript Assist“, „Browsing Assist“, „Generative Edit“, „Edit Suggestion“ ir „AI-Generated Wallpaper“.

Kaip jau minėjome, 2022 metais išleistų įrenginių atnaujinimo procesas prasidės jau gegužės pradžioje. Tikslesnės datos „Samsung“ neatskleidė. Tiesa, verta pastebėti, jog „Galaxy AI“ galimybės nemokamai bus prieinamos iki 2025 metų, o vėliau gamintojas ketina jas apmokestinti, tačiau daugiau informacijos nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas