„Samsung“ pristatė nė 150 eurų nekainuojantį telefoną: pasiūlys itin talpią bateriją ir dėmesio vertas savybes, tačiau europiečiams teks nusivilti

Artūras Nalivaiko

2024-03-08, 11:45

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ kasmet pristato nemažai išmaniųjų telefonų, o tarp jų ir „Galaxy A“ serijos modeliai. Šiemet jau buvo pristatyti keli bendrovės įrenginiai, o neseniai debiutavo ir dar viena naujiena.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ pristatė nė 150 eurų nekainuojantį telefoną: pasiūlys itin talpią bateriją ir dėmesio vertas savybes, tačiau europiečiams teks nusivilti

„Samsung“ atstovai oficialiai pristatė naująjį „Galaxy F15“ modelį, kuris pasiūlys talpią bateriją už itin patrauklią kainą. Tai yra bene pigiausias kompanijos išmanusis telefonas, tačiau ar jis bus prieinamas ir Europoje – neaišku.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,6 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška ir 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje dalyje rasime ir vandens lašo išpjovą, kur įmontuota 13 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojanti asmenukių kamera.

Naujasis „Samsung Galaxy F15“ veiks su „MediaTek Dimensity 6100+“ procesoriumi bei turės 4 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties. Šio įrenginio veikimą palaikys 6 000 mAh talpos baterija su 25W įkrovimo galimybe.

„Samsung“ šio išmaniojo nugarėlėje įmontavo tris kameras, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį. Greta rasime 5 MP plataus kampo objektyvą ir 2 MP makro sensorių. Skelbiama, jog įrenginys bus parduodamas su „Android 14“ operacine sistema ir „One UI 6“ vartotojo sąsajos versija.

Išmanusis telefonas kainuos maždaug 145 eurus, tačiau jo prekyba kol kas vykta tik Indijoje. Ar „Galaxy F15“ modelis bus pasiūlytas ir kituose regionuose – kol kas nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas