„Samsung“ ruošia revoliucinius pokyčius: „Galaxy S24 Ultra“ flagmanas gali turėti stipriai pasikeitusias kameras, aiškėja pirmosios detalės

Lukas Snarskis

2022-12-29, 12:23

12 komentarai (-ų)

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ ruošiasi artėjančiam „Galaxy S23“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymui, kuris įvyks jau vasario 1 dieną. Įvairūs gandai apie šios bendrovės produktus sklando nuolat, o dabar pasirodė ir pirmoji informacija apie 2024 metų flagmanus.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung“ ruošia revoliucinius pokyčius: „Galaxy S24 Ultra“ flagmanas gali turėti stipriai pasikeitusias kameras, aiškėja pirmosios detalės

2024 metų pradžioje turėtų debiutuoti „Samsung Galaxy S24“ serijos išmanieji telefonai, o remiantis naujausia informacija, „Galaxy S24 Ultra“ modelis pasiūlys naujovę. Remiantis „Ice Universe“ duomenimis, šis flagmanas turės visiškai atnaujintą teleobjektyvą, kurį pakeis objektyvas su visiškai nauju sprendimu.

Tiesa, kol kas nėra tiksliai žinoma apie kurį teleobjektyvą kalbama, tačiau tikėtina, kad tai turėtų būti periskopinis teleobjektyvas. Žinoma, reikėtų neatmesti tikimybės, jog „Galaxy S24“ modelis gali turėti atnaujintus abu teleobjektyvus, o tai reiškia, kad pasikeitimų sulauktų ir 3x optiniu priartinimu aprūpintas sensorius.

„Samsung Galaxy S24 Ultra“ galimai turės beveik nepakitusį pagrindinį objektyvą, kur jeigu ir įvyks pokyčiai – jie nebus itin žymūs. Reikėtų nepamiršti, kad pokyčiai numatomi ir „Galaxy S23 Ultra“ modelyje, kurio pristatymas įvyks už kiek daugiau nei mėnesio. Ir jeigu 2023 metų flagmanas žada patobulintas priartinimo galimybes, tai „Galaxy S24“ serija gali pasiūlyti jau žymesnius, revoliucinius, pokyčius.

Kaip bebūtų, kol kas jokia informacija apie 2024 metų „Samsung“ flagmanus nėra patvirtinta, o bendrovė ruošiasi „Galaxy S23“ serijos pristatymui. Kaip jau minėjome, pastarasis renginys turėtų įvykti jau vasario 1 dieną.

12 komentarų

Samsung S22 ultra

As turiu samsung S22 Ultra jokiu strigimu nera jau turiu 3 metus.Veikia gerai be jokiu problemu,tik jie dar turi patobulinti ekrana nes greit braizosi ir per apsaugini stikliuka

LT

vietoj visų šių nerazumnų pliurpalų galėjot parašyti - vasario 1 d. samsung pristato naujus telefonų modelius.

Ultra22

Pirkau prieš 3mėn~
Po mėnesio kilo problemų su telefoniniais pokalbiais. Paskambinu, žmogus atsiliepia, ryšys nutrūksta... taip kartojosi ks 10 skambutį.

Nunešiau į garantinį, nieko nerado, perrašė softą. Problema išnyko. Bet kaip kažkas rašė, su strigimais kartais susiduriu, nors telefonas dar visai naujas. Nusivyliau pirkiniu.

Iki tol turėjau galaxy note8, tai buvau labai patenkintas

Ultra22

22 ultra tai kažkas baisaus... Rašė, kad jis stringa, bet netikėjau. Nusipirkau- dabar jau tikiu. Ir nžn ką daryt, nei grąžinti nei parduoti. Kiek forumuose skaičiau, tai garantinis tik softą perrašo, bet strigimai nedingsta...

Batinas

Turiu 22 ultra- jokio blogio nematau, niekas nestringa

Lankytojas

Šūdas tas samsungas

Nekenciu protiniu invalidu

Tu pats šūdas šūde...

Kodėl?

Išreikšk savo nuomonę plačiau. Iškart šūdas, šūdas. Tai papasakok kuo jau jis tau toks prastas. O gal iš vis rankoje laikei tik "ACE" ir tai kai rinkoj pasirodė A serija.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas