„Samsung“ ruošiasi kone nesunaikinimo telefono pristatymui: aiškėja pirmosios „Galaxy Xcover7“ specifikacijos bei galima įrenginio kaina

Lukas Snarskis

2024-01-10, 14:21 (atnaujinta 2024-01-10, 14:22)

0 komentarų

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas pasaulyje „Samsung“ savo asortimente turi pačių įvairiausių įrenginių – nuo itin pigių iki itin atsparių. Niekam ne paslaptis, jog „Galaxy Xcover“ išmanieji išsiskiria dėl savo patvarumo ir yra nepalyginamai atsparesni įvairiems aplinkos efektams.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung“ ruošiasi kone nesunaikinimo telefono pristatymui: aiškėja pirmosios „Galaxy Xcover7“ specifikacijos bei galima įrenginio kaina

Ypač patvarių išmaniųjų telefonų rinka nėra maža, o šiame segmente vyksta didžiulė konkurencija tarp mažesnių Kinijos gamintojų. „Samsung“ taip pat siekia išlaikyti savo pozicijas šiame segmente, tačiau tokius modelius pristato pakankamai retai. Kaip bebūtų, netrukus turėtumėme išvysti naują modelį.

„Samsung“ jau kuris laikas ruošiasi „Galaxy Xcover 7“ išmaniojo telefono pristatymui, o pirmosios kalbos apie tokį įrenginį buvo pasirodžiusios dar praėjusiais metais. Kaip bebūtų, panašu, kad tokio modelio pristatymas gali įvykti jau netrukus, o dabar aiškėja ir pirmosios jo savybės bei galima kaina.

Neoficialiais duomenimis, „Samsung Galaxy Xcover 7“ turėtų būti aprūpintas 6,6 colių įstrižainės ekranu bei veiks su „MediaTek Dimensity 6100+“ procesoriumi. Išmanusis telefonas turės 4 000 mAh talpos bateriją ir pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija bei „One UI 6.0“ vartotojo sąsaja.

Žinoma, kadangi tai yra itin atsparus išmanusis telefonas, jis turėtų būti aprūpintas „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatais, kas sufleruoja „Galaxy Xcover 7“ atsparumą įvairiausiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip karščiui ar didžiuliam šalčiui, smūgiams ir pan.

Remiantis naujausia informacija, naujasis „Galaxy Xcover 7“ turėtų kainuoti 379,90 eurus, o už tokią kainą bus siūlomas modelis su 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Deja, tačiau kol kas išlieka neaišku kada galėtų įvykti oficialus pristatymas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas