„Samsung“ telefonų turėtojams – prastos naujienos: dar mėnesio pradžioje planuotas atnaujinimas vėluoja, gamintojas susiduria su rimtais iššūkiais

Lukas Snarskis

2024-08-24, 19:55

0 komentarų

JAV technologijų bendrovė „Google“ kasmet pristato naują „Android“ operacinės sistemos versiją, o šių metų pabaigoje daugelis galės išbandyti „Android 15“ platformą. Ne išimtis yra ir „Samsung“ išmaniųjų telefonų turėtojai.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
„Samsung“ telefonų turėtojams – prastos naujienos: dar mėnesio pradžioje planuotas atnaujinimas vėluoja, gamintojas susiduria su rimtais iššūkiais

Spalio 3 dieną turėtų įvykti „Samsung Developer Conference 2024“ renginys, kurio metu tikimasi išvysti ir naująją „One UI“ vartotojo sąsajos versiją. „Samsung“ turėtų pademonstruoti „Android 15“ operacinės sistemos pagrindu sukurtą „One UI 7“ variantą.

Naujoji „Samsung“ vartotojo sąsajos beta versija turėjo pasirodyti dar rugpjūčio pradžioje, tačiau, panašu, bendrovės technikai susiduria su nemenkais iššūkiais. Naujausiais duomenimis, pirmosios bandomosios versijos išleidimas yra atidėtas iki rugsėjo mėnesį.

Panašu, kad šis vėlavimas gali būti susijęs su „Samsung“ vykdomu „One UI 6.1.1“ diegimu, kuris taip pat yra atidėtas neribotam laikotarpiui. Remiantis „SamMobile“ informacija, bendrovė laukia platesnio „One UI 6.1.1“ išleidimo ir tik tada ketina pradėti „One UI 7“ beta versijos išleidimą.

„Samsung“ oficialiai paskelbė tik apie neseniai išleistiems „Galaxy Fold6“ ir „Galaxy Flip6“ skirtą atnaujinimą. Vis dėlto „SamMobile“ pranešime minimas išplėtimas į „daugiau šalių“, todėl kitų regionų naudotojams neaišku, koks bus jų atnaujinimo tvarkaraštis.

Paprastai Pietų Korėjos milžinė apie pagrindinius „One UI“ atnaujinimus praneša per pranešimus spaudai prieš faktinį įdiegimą. Kol kas oficialaus pranešimo apie „One UI 6.1.1.1“ vartotojo sąsajos versiją nebuvo, todėl daugybė klausimų liko neatsakyti.

Kaip bebūtų, nepaisant visų vėlavimų, „One UI 7“ beta versijos išleidimas būtent rugsėjo menesį atrodo kaip realistiška galimybė. Taip pat tikėtina, kad „Samsung“ artimiausiu metu pagaliau pradės „One UI 6.1.1“ platinimą. Tačiau, nesant konkrečios informacijos, šiuos pranešimus geriausia vertinti atsargiai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas