„Samsung“ telefonų turėtojams to reikėjo laukti daugiau nei 8 metus: bendrovė pagaliau pasiūlė ilgai lauktą galimybę, tačiau ją išbandyti gali ne visi

Lukas Snarskis

2024-03-25, 18:00 (atnaujinta 2024-03-25, 19:51)

0 komentarų

JAV technologijų bendrovė „Google“ kasmet pristato naują „Android“ operacinės sistemos versiją, o šių metų pabaigoje daugelis galės išbandyti „Android 15“ platformą. Kūrėjai taip pat pristato ir naujas galimybes, kurios nuolatos papildo mūsų įrenginius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ telefonų turėtojams to reikėjo laukti daugiau nei 8 metus: bendrovė pagaliau pasiūlė ilgai lauktą galimybę, tačiau ją išbandyti gali ne visi

2016 metais „Google“ pristatė „Android“ funkciją, kuri leidžia įdiegti programinės įrangos atnaujinimus vartotojui ir toliau naršant savo įrenginyje. Tokią galimybę neilgai trukus savo produktuose pritaikė daugelis gamintojų, tačiau tarp jų niekada nebuvo „Samsung“.

Pietų Korėjos milžinės atstovai teigė, jog siekia šią galimybę pasiūlyti ir savo išmaniųjų telefonų turėtojams, tačiau darbai užtruko ganėtinai ilgai. Iki šiol visi „Samsung“ telefonai tapdavo nenaudojamais, kol yra diegiamas programinės įrangos atnaujinimas.

Kaip bebūtų, situacija pagaliau keičiasi. Praėjus aštuoneriems metams po šios funkcijos atsiradimo „Android“ operacinėje sistemoje, ji pagaliau atkeliauja ir į „Samsung“ įrenginius. Tiesa, bent jau kol kas ši naujovė prieinama tik „Galaxy A55“ modelyje.

Sklandžių atnaujinimų galimybė leidžia vartotojams toliau naudotis savo išmaniuoju telefonu, o naujinys yra įdiegiamas fone. Tiesa, pabaigus jo diegimą – įrenginį privalu perkrauti. Nesunku nuspėti, jog telefono perkrovimas yra žymiai greitesnis procesas nei laukti kol bus įdiegtas visas atnaujinimas.

Šiuo metu nėra žinoma ar „Samsung“ šią galimybę ketina pasiūlyti visiems savo išmaniesiems telefonams. Kaip bebūtų, kol kas tokia funkcija veikia tik neseniai pristatytame „Galaxy A55“ modelyje, o gamintojas nėra pateikęs jokios papildomos informacijos apie kitų įrenginių palaikymą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas