„Samsung“ turi kuo džiaugtis: vienas iš gamintojo sulenkiamų telefonų sulaukė didelės sėkmės, sužinokite kuris

Lukas Snarskis

2020-07-12, 10:20 (atnaujinta 2021-04-27, 00:37)

0 komentarų
„Samsung“ turi kuo džiaugtis: vienas iš gamintojo sulenkiamų telefonų sulaukė didelės sėkmės, sužinokite kuris

Sulenkiamų išmaniųjų telefonų mada dar tik prasideda, o daugelis didžiųjų kompanijų šiemet pristatė atnaujintus pirmuosius modelius. Tiesa, didžiausias telefonų gamintojas „Samsung“ dar nespėjo pristatyti naujojo „Galaxy Fold 2“, tačiau ir be šio įrenginio pristatymo kompanijos vadovai turi kuo džiaugtis.

Pietų Korėjos milžinė šiemet pristatė sulenkiamą „Galaxy Z Flip“ išmanųjį telefoną, kuris šiuo metu yra populiariausias tokio tipo įrenginys. Tai yra kiek kitoks sulenkiamas telefonas nei dauguma kitų rinkoje esančių naujovių. „Samsung“ pasekė „Motorola“ pavyzdžiu ir panaudojo lenkiamą ekraną, kuris iš esmės primena prieš dešimtmetį daugelio pamėgtus atlenkiamus telefonus.

„Samsung Galaxy Z Flip“ atrodo kiek paprastesnis sulenkiamas išmanusis nei „Galaxy Fold“, tačiau tuo pačiu yra gerokai praktiškesnis bei patogesnis vartotojui. Visai neseniai šį išmanųjį telefoną išbandė ir mūsų komanda, o detalią jo apžvalgą galite rasti paspaudę čia. Ir nors detalios statistikos apie šio įrenginio pardavimus ir nėra pateikiama, tačiau be patogumo ir praktiškumo, prie šio įrenginio populiarumo turėjo prisidėti ir žemesnė jo kaina.

Lietuvoje „Galaxy Fold“ galima įsigyti už maždaug 2000 eurų, o „Samsung Galaxy Z Flip“ modelio kaina siekia kiek daugiau nei 1100 eurų. Analogiškas kainų skirtumas pastebimas ir užsienio parduotuvėse. Atlenkiamas „Samsung“ produktas yra pigesnis ne tik už „Galaxy Fold“, tačiau ir už daugelį kitų sulenkiamų telefonų, įskaitant ir „Huawei Mate XS“ flagmaną.

Remiantis Rosso Youngo pateikiama informacija, „Galaxy Z Flip“ turėtų išlikti geriausiai parduodam tokio tipo įrenginiu iki pat šių metų pabaigos, o jau kitąmet galima tikėtis ne tik šio modelio atnaujinimo sėkmės, tačiau ir gerokai sėkmingesnių „Galaxy Fold“ serijos flagmanų pardavimų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas