„Samsung“ vadovai turėtų griebtis už galvų: paaiškėjo, kada bus pristatyti naujieji „Galaxy S23“ flagmanai

Lukas Snarskis

2022-12-22, 16:13

4 komentarai (-ų)

2022 metams artėjant prie pabaigos – daugelis gamintojų jau ruošiasi naujiems metams, kuomet pristatys naujausius savo flagmanus. Tai yra ganėtinai įprastas reiškinys tarp išmaniųjų telefonų gamintojų, tačiau dabar aiškėja įdomių detalių, kurios turėtų patikti „Samsung“ gerbėjams.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung“ vadovai turėtų griebtis už galvų: paaiškėjo, kada bus pristatyti naujieji „Galaxy S23“ flagmanai

Nors Pietų Korėjos milžinės „Samsung“ atstovai ir nėra paskelbę oficialios išleidimo datos, tačiau dabar aiškėja, jog „Galaxy S23“ išmanieji telefonai bus pristatyti kiek vėliau nei tikėtasi. Nors daugelis spėjo, jog šių flagmanų pristatymo galime sulaukti dar sausio viduryje, tačiau dabar aišku, kad spaudos konferencija bus surengta vasario 1 dieną.

Tai, kad „Samsung Galaxy S23“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymas įvyks būtent vasario 1 dieną praneša bent keli skirtingi šaltiniai. Žinoma, pats gamintojas tokios informacijos dar nėra patvirtinęs. Tikėtina, kad „Samsung“ apie tai oficialiai paskelbti turėtų sausio pradžioje.

Internetinėje erdvėje jau kuris laikas netyla kalbos apie „Samsung“ ruošiamus „Galaxy S23“ serijos išmaniuosius telefonus. Niekam ne paslaptis, jog jau netrukus bus pristatyti „Samsung Galaxy S23“, „Galaxy S23+“ ir „Galaxy S23 Ultra“ modeliai. Dabar pasirodė ir visų šių variantų nuotraukos, atskleidžiančios dizaino pokyčius.

Nutekėjusios „Samsung Galaxy S23“ serijos įrenginių nuotraukos atskleidžia visus dizaino ypatumus. Kaip ir buvo tikėtasi, bene didžiausi pokyčiai bus pastebimi „Galaxy S23“ ir „Galaxy S23+“ modeliuose, kurie turės pakitusį kamerų išdėstymą. Visi objektyvai dabar sumontuoti iš viršaus į apačią ir neturi jokio bendro apipavidalinimo. Abu šie modeliai dabar bus gerokai panašesni į „Galaxy S23 Ultra“ variantą.

Kalbant apie galingiausią „Samsung“ flagmanų serijos įrenginį, pastarasis didelių pokyčių nesulauks. Galima įžvelgti kiek užapvalintus išmaniojo telefono kraštus, tačiau jis vis tiek išlieka pakankamai kampuotas, kas buvo pastebima ir ankstesniuose modeliuose. Vertėtų prisiminti ir tai, jog internete neseniai paplito ir didžioji dalis „Galaxy S23 Ultra“ varianto specifikacijų.

Remiantis Kinijos ryšio sertifikavimo agentūros TENAA duomenimis, galingiausias „Samsung“ išmanusis telefonas bus 163,4 x 78,1 x 8,9 mm dydžio, o jo svoris sieks 233 gramus. „Samsung Galaxy S23 Ultra“ turės 6,8 colių įstrižainės ekraną su 1 440 x 3 088 taškų raiška. Verta pastebėti, jog šios savybės yra identiškos kaip ir šiemet debiutavusio „Galaxy S22 Ultra“ varianto.

Kaip ir tikėtasi, išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi, kuris bus naudojamas visuose šios serijos įrenginiuose. Teigiama, kad „Galaxy S23 Ultra“ modelis turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256, 512 arba 1 TB vidinės atminties. Išmanusis telefonas taip pat turės 5000 mAh talpos bateriją. Kiek anksčiau buvo pasirodę ir šio „Samsung“ flagmano kamerų savybės.

Remiantis anksčiau pasirodžiusiais pranešimais, „Samsung Galaxy S23 Ultra“ turės 200 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 3x bei 10x optiniu priartinimu aprūpintus teleobjektyvus. Kaip jau rašėme, šis flagmanas pasiūlys ir 8K su 30 kadrų per sekundę filmavimo galimybę, kas iki šiol nebuvo siūloma jokiame kitame „Samsung“ telefone.

4 komentarų

SamMobile

nu nenoriu nieko blogo, bet antraštė prajuokino, Samsung vadovam vapšė ten px kas ka ten žino kada jie išleis anksčiau ar vėliau :) manau tikrai turi svarbesniu dalyku.. ir neišprotės jei ir išleis 2023 vasari ta S23

Lankytojas

Tai kodėl „Samsung“ vadovai turėtų griebtis už galvų? Bbz...

Kęstutis

Skaitau ir juokiuosi, griebtis už galvų ar dėl to, kad bus pristatyti vėliau, ar dėl to, kad aplamai 😂 Turiu s21 Ultra, bet nieko čia naujo nematau, tik kad spen kaip s22 ultra, nebesukuria nieko, tik tobulina už kosminias sumas. Ir tai daro be išimties visi gamintojai.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas