„Samsung“ vadovai turėtų sunerimti: į Europą jau netrukus atkeliaus vienas įspūdingiausių „Oppo“ telefonų

Lukas Snarskis

2023-02-11, 12:55

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje pokyčių vis mažėja. Jeigu anksčiau gamintojai lenktyniaudavo kameros galimybėmis, vyko ir galios ar baterijų lenktynės, tai dabar tokių iššūkių mažiau. Nepaisant to, jau kuris laikas kuriami sulenkiami išmanieji, kuriems skiriamas vis didesnis ir didesnis dėmesys.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ vadovai turėtų sunerimti: į Europą jau netrukus atkeliaus vienas įspūdingiausių „Oppo“ telefonų

Kinijos kompanija „Oppo“ savo pirmąjį atlenkiamą išmanųjį telefoną pristatė dar 2021 metais, o gruodžio pabaigoje debiutavo ir naujasis „Find N2 Flip“ modelis. Kinijoje pristatytas įrenginys iki šiol buvo prieinamas tik vietinėje rinkoje, tačiau netrukus atkeliaus ir į Europą.

Kompanijos atstovai išplatino pranešimą, kuriame atskleista, kad jau vasario 15 dieną įvyks bendrovės spaudos konferencija. Londone įvyksiančio renginio metu europiečiai išvys naująją „Oppo FInd N2 Flip“. Tai bus pirmasis kompanijos sulenkiamas telefonas, kurį planuojama pardavinėti už Kinijos ribų.

„Oppo Find N2 Flip“ taps tiesioginis konkurentas „Samsung“ kuriamai „Galaxy Flip“ serijai. Šios serijos išmaniuosius telefonus jau ne vienerius metus gali įsigyti ir lietuviai. Londone įvyksiančio renginio pradžia – 16:30 val. Lietuvos laiku, o tiesioginę transliaciją bus galima stebėti ir „YouTube“ platformoje. Visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

Priminsime, kad „Find N2 Flip“ modelis yra aprūpintas 6,8 colių įstrižainės sulenkiamu AMOLED ekranu su Full HD+ raiška. Ši panelė taip pat aprūpinta 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o taip pat ir HDR10+ palaikymu. Išorinėje įrenginio dalyje rasime ir 3,26 colių įstrižainės ekraną, kur vartotojai gali matyti svarbiausią telefono informaciją.

Sulenkiamas „Oppo“ išmanusis telefonas veikia su „MediaTek Dimensity 9000+“ procesoriumi bei turi 8 GB, 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) opcijas, o taip pat 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. „Find N2 Flip“ modelio veikimą palaiko 4300 mAh talpos baterija su 44W greituoju įkrovimu.

Kaip jau minėjome, šis sulenkiamas įrenginys bus pristatytas jau vasario 15 dieną. Londone įvyksiančio renginio pradžia – 16:30 val. Lietuvos laiku, o tiesioginę transliaciją bus galima stebėti ir „YouTube“ platformoje. Visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas