„Samsung“ vadovai turėtų sunerimti: į sulenkiamų telefonų rinką ketina žengti ir viena didžiausių Kinijos bendrovių

Išmaniųjų telefonų ekranai per pastaruosius metus gerokai patobulėjo, o daugelis gamintojų jau kuris laikas ir dirba ties sulenkiamais sprendimai. Būtent sulenkiami įrenginiai sulaukia vis didesnio pirkėjų dėmesio, o ir gamintojai siūlo vis daugiau įvairių opcijų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ vadovai turėtų sunerimti: į sulenkiamų telefonų rinką ketina žengti ir viena didžiausių Kinijos bendrovių

Į sulenkiamų išmaniųjų telefonų rinką ketina žengti ir Kinijos bendrovė ZTE, kuri jau ruošia pirmąjį savo modelį. Skelbiama, jog šis įrenginys turėtų būti žinomas kaip „Nubia Z60 Fold“, o jo debiuto laukiama dar šiemet. Dabar aiškėja ir pirmosios jo savybės.

Remiantis naujausia informacija, pirmasis ZTE sulenkiamas įrenginys turės 7,3 colių įstrižainės sulenkiamą AMOLED ekraną. Šio išmaniojo telefono veikimu turėtų rūpintis „Qualcomm 8“ serijos procesorius, tačiau kol kas nėra žinoma kuris modelis.

Išmanusis telefonas turės 12 GB operatyviosios (RAM), o pirkėjai galės rinktis vieną iš dviejų vidinės atmintinės opcijų – 256 GB arba 512 GB. „Nubia Z60 Fold“ veikimą turėtų palaikyti 5 000 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu.

Pranešama, jog šis ZTE flagmanas turėtų debiutuoti ketvirtojo šių metų ketvirčio metu. Tai reiškia, kad oficialaus pristatymo galime laukti spalio – gruodžio mėnesiais. Kaip bebūtų, tikslesnės informacijos kol kas nėra, bet daugiau detalių gali paaiškėti jau artimiausiu metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas