„Samsung“ vykdo savo pažadus: iš bendrovės programėlių pranyko vartotojus erzinanti funkcija

Lukas Snarskis

2021-10-04, 12:45 (atnaujinta 2022-11-29, 00:34)

0 komentarų
„Samsung“ vykdo savo pažadus: iš bendrovės programėlių pranyko vartotojus erzinanti funkcija

Nors „Samsung“ neseniai išleido išmaniųjų telefonų modelius, kurie sulaukė išties neblogų įvertinimų, visgi Pietų Korėjos bendrovė įsitraukė į gana nemalonią praktiką, pradėjus rodyti reklaminius skelbimus savo sukurtose aplikacijose, tokiose kaip „Weather“, „Pay“ ir „Theme“ ir kt. Sukeltas nepasitenkinimas neliko nepastebėtas ir „Samsung“ atstovų.

Kompanijos atstovai, dar rugpjūčio mėnesį, informavo telefonų vartotojus, jog Pietų Korėjos technologijų milžinas netrukus imsis papildomų veiksmų šiai situacijai pagerinti. Nors buvo žadėta, kad reklamos iš „Samsung“ telefonų išnyks dar iki metų pabaigos, tačiau kompanijos technikai darbus atlieka jau dabar.

Pranešama, kad reklamos jau išnyko iš „Samsung Health“ ir „Samsung Pay“ programėlių. Apie tai kompanijos atstovai patvirtino ir „Samsung“ bendruomenės forumuose. Tikėtina, jog analogiški veiksmai netrukus bus atlikti ir kitose gamyklinėse programėlėse, kurios atkeliauja kartu su kompanijos telefonu. Įdomu ir tai, jog vartotojai pastebi ir šių programėlių veikimo pagreitėjimą, kas galėtų būti susiję su pašalintomis reklamomis.

Priminsime, jog dar rugpjūčio mėnesį „Samsung“ buvo išplatinę ir pranešimą spaudai, kuriame patvirtino apie planus pašalinti reklamas iš savo programėlių. Tuomet buvo teigiama, jog vartotojų atsiliepimai yra itin vertinami.

„Mūsų prioritetas – teikti vartotojams novatorišką patirtį, atsižvelgiant į jų poreikius ir norus. Mes vertiname savo vartotojų suteiktus atsiliepimus ir toliau esame įsipareigoję suteikti jiems kuo geresnę mūsų „Galaxy“ produktų ir paslaugų patirtį.", - teigiama bendrovės pranešime.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas