„Samsung“ žaibiškai sureagavo į pasirodžiusius gandus: paaiškėjo, jog korėjiečių spaudos išplatinta netikėta naujiena - melaginga

Lukas Snarskis

2023-03-08, 07:16

0 komentarų

Internete nuolat pasirodo pačių įvairiausių gandų. Vieni jų pasitvirtina, o kiti ne. Kai kauriais atvejais, kompanijos nevengia juos paneigti, o tai siekiama padaryti kaip įmanoma greičiau. Būtent taip pasielgė Pietų Korėjos milžinė „Samsung“, kuri žaibiškai sureagavo į klaidingą informaciją.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ žaibiškai sureagavo į pasirodžiusius gandus: paaiškėjo, jog korėjiečių spaudos išplatinta netikėta naujiena - melaginga

Prieš keletą dienų internete pasirodė pranešimų, jog „Samsung“ ketina kurti visiškai naują aukščiausios klasės mikroschemų rinkinį, kur turėtų būti naudojami bendrovės sukurti branduoliai, bei tokį sprendimą ketina pristatyti iki 2027 metų. Nepraėjus nei 24 valandoms nuo šios informacijos pasirodymo, Pietų Korėjos milžinė išplatino ir tokios informacijos paneigimą.

„Neseniai žiniasklaidoje pasirodę pranešimai, kad „Samsung“ kuria vidinę komandą, skirtą procesoriaus branduolių kūrimui, yra neteisingi. Priešingai nei teigiama žiniasklaidoje, mes jau seniai turime net kelias vidines komandas, kurios atsakingos už procesorių kūrimą bei optimizavimą, taip pat nuolat įdarbiname pasaulinius talentus iš atitinkamų sričių“, - teigiame bendrovės išplatintame pranešime.

„Samsung“ pažymėjo ir tai, jog ir toliau bendradarbiaus su „Arm“ bei naudos būtent jų sukurtus procesorių branduolius. Tiesa, britų kompanija neseniai uždraudė kitiems gamintojams daryti pokyčius jų branduolių architektūroje. Tokie ribojimai galioja visiems lustams, kurie naudojami „Samsung“ telefonuose – „Exynos“, ‚Qualcomm Snapdragon“ ar „MediaTek Dimensity“ bei „Helio“. Tačiau didžiausio išmaniųjų telefonų gamintojai patikino, kad ir toliau naudos būtent šios kompanijos produkciją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas