Savaitės apklausa: ar susidūrėte su pristatymo nesklandumais, apsipirkdami Kinijos el.parduotuvėse?

Lukas Snarskis

2020-06-29, 13:55 (atnaujinta 2021-04-27, 00:37)

1 komentaras
Savaitės apklausa: ar susidūrėte su pristatymo nesklandumais, apsipirkdami Kinijos el.parduotuvėse?

Koronaviruso pandemija padarė nemažai žalos visame pasaulyje. Neabejotiną poveikį pajusti turėjo ir tie, kurie mėgsta dažnai užsisakinėti įvairius smulkius daiktus iš Kinijos. Šią savaitę norėtumėme sužinoti ar ilgesnis pristatymo laikotarpis palietė ir Jūsų siuntas.

Per pastaruosius kelis mėnesius, mūsų kolektyvas užsakinėjo ne vieną produktą iš įvairiausių kiniškų internetinių parduotuvių, tačiau kone kiekvienu atveju susidūrėme su gerokai ilgesniu siuntimo laikotarpiu. Kone mėnesį laukėme kol DHL tarnybą pasieks „Redmi Note 9S“ išmanusis telefonas, kurio apžvalgą jau kuris laikas galite rasti paspaudę čia. Visai neseniai užsakinėjome ir keletą išmaniųjų laikrodžių, tačiau jie jau keletą savaičių atsidūrė pusiaukelėje tarp pardavėjo ir siuntų tarnybos.

Žinoma, niekam ne paslaptis, jog daugelis pardavėjų iš Kinijos, jau turi savo sandėlius Europoje ir nemažai produktų siunčiame būtent iš čia. Kaip bebūtų, liūto dalis siuntų vis dar keliauja iš Kinijos ar Honkongo. Mūsų partnerių teigimu, siuntų tarnybos susiduria su didžiulėmis apkrovomis, o neigiamą įtaką padarė ir COVID-19 pandemija, kuri Kinijoje, bent jau oficialiai, yra įveikta.

Taigi, o Jūs ar susiduriate su problemomis gaunant siuntas iš Kinijoje esančių elektroninių parduotuvių? Kviečiame dalyvauti mūsų šios savaitės apklausoje. Plačiau apie situacijas, su kuriomis teko susidurti, kviečiame pasidalinti mūsų komentarų skiltyje. Jeigu pavyksta siuntas gauti ir įprastiniu tempu – pasidalinkite pardavėjais, kurie gali pasiūlyti greičiausią pristatymą šiuo metu.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas