Savaitės apklausos rezultatai: „Huawei P40 Pro“ – geriausias pirmojo ketvirčio išmanusis telefonas

Lukas Snarskis

2020-04-19, 01:00 (atnaujinta 2022-11-29, 01:58)

4 komentarai (-ų)
Savaitės apklausos rezultatai: „Huawei P40 Pro“ – geriausias pirmojo ketvirčio išmanusis telefonas

Praėjo dar viena savaitė ir, kaip jau tapo įprasta, baigėsi dar vienas mūsų savaitės balsavimas. Kaip ir kiekvieną sekmadienį, atėjo laikas paskelbti šios savaitės apklausos rezultatus, o antroje dienos pusėje – pradėsime ir naują balsavimą. Taigi, paskutinį kartą Jūsų klausėme apie geriausią šiemet pristatytą flagmaną.

Balsavimas prasidėjo dar prieš pasirodant „OnePlus“ kompanijos flagmanams, todėl logiška, jog naujųjų „OnePlus 8“ telefonų apklausoje nebuvo. Geriausiu iki apklausos paskelbimo aukščiausios klasės išmaniuoju telefonu tapo „Huawei P40 Pro“ įrenginys, kuris surinko 33 proc. balsų ir labai nedideliu skirtumu aplenkė galingiausią „Samsung“ išmanųjį telefoną.

Kaip jau tikriausiai žinote, „Huawei P40 Pro“ buvo pristatytas kovo mėnesio pabaigoje, o daugiausiai klausimų daugumai kelia galimybės naudotis šiuo išmaniuoju telefonu be „Google“ paslaugų paketo. Nepaisant to, mūsų skaitytojai mano, jog tai yra geriausias šiemet pristatytas flagmanas, o mūsų nuomone apie šį įrenginį jau netrukus rasite portale, kuomet bus baigti „P40 Pro“ modelio testavimai.

[poll id="23"]

Antroje vietoje liko „Samsung Galaxy S20 Ultra“, kuris surinko 30 proc. visų balsų. Pirmoji mintis, kuomet kalba pakrypsta apie šį įrenginį, yra didžiulė jo kaina. Tai yra brangiausias išmanusis telefonas Lietuvoje, neskaitant produktų su sulenkiamais ekranais. Tačiau be itin aukštos kainos „Galaxy S20 Ultra“ pasižymi ir įspūdinga kamerų konfigūracija, o didžiausia jų puošmena – 108 MP kamera. Šio flagmano apžvalga taip pat netrukus atsiras mūsų portale.

18 proc. balsų šios savaitės balsavime surinko „Xiaomi Mi 10 Pro“, kuris užėmė trečiąją poziciją. Šio gamintojo telefonai dažniausiai išsiskiria puikiu kainos ir kokybės santykiu, tačiau šiemet pristatytas kompanijos flagmanas yra gerokai brangesnis nei kada nors anksčiau. Ketvirtoje pozicijoje randame „Sony Xperia 1 II“, kuris surinko 8 proc. balsų, o penktoje pozicijoje – „Redmi K30 Pro“. Tiesa, pastarasis flagmanas mūsų rinkoje kol kas nėra parduodamas, tačiau į ją turėtų atkeliauti kiek vėliau.

Ar sutinkate su šios savaitės balsavimo rezultatais? Ar tikrai „Huawei P40 Pro“ yra geriausias aukščiausios klasės išmanusis telefonas, kuris buvo pristatytas šiemet?

4 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas