Senesnių „Samsung“ flagmanų turėtojams – puikios naujienos: europiečiai jau gali įsidiegti naująją „One UI 6.1.1“ programinės įrangos versiją, pasiūlys nemažai didelių naujovių

Lukas Snarskis

2024-09-17, 17:55

0 komentarų

Liepos mėnesį „Samsung“ pristatė ne tik naujus sulenkiamus išmaniuosius telefonus, tačiau su „Galaxy Fold6“ ir „Galaxy Flip6“ debiutavo ir „One UI 6.1.1“ vartotojo sąsaja. Dar visai neseniai ji tapo prieinama ir „Galaxy S24“ serijos įrenginiams.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
Senesnių „Samsung“ flagmanų turėtojams – puikios naujienos: europiečiai jau gali įsidiegti naująją „One UI 6.1.1“ programinės įrangos versiją, pasiūlys nemažai didelių naujovių

Berlyne vykstančios IFA 2024 technologijų parodos metu, „Samsung“ paskelbė, jog naujoji „One UI 6.1.1“ vartotojo sąsajos versija atkeliauja į „Galaxy S24“, „Galaxy S24+“ ir „Galaxy S24 Ultra“ išmaniuosius telefonus. Gerų naujienų dabar sulaukė ir senesnių bendrovės įrenginių turėtojai.

Remiantis naujausia informacija, „One UI 6.1.1“ vartotojo sąsajos versija pagaliau atkeliauja ir į „Galaxy S23“ serijos išmaniuosius telefonus. Maždaug 2,6 GB užimantis naujinys prieinamas „Galaxy S23“, „Galaxy S23+“ ir „Samsung Galaxy S23 Ultra“ modeliams Europoje, o taip pat ir kituose regionuose.

Norėdami įsidiegti šį atnaujinimą – turite nukeliauti į telefone esantį nustatymų langą ir ten susirasti „Program.įrang.naujinimas“ punktą. Tuomet spauskite „Atsisiųsti ir įdiegti“. Jeigu vis dėlto atnaujinimo dar nematyti – vadinasi jums teks palaukti dar keletą papildomų dienų.

„One UI 6.1.1“ atnaujinimas pasiūlys svarbiausios naujas funkcijas iš „Galaxy AI Suite“. Eskizus galima paversti piešiniais, o iš paprasto paveikslėlio galima sukurti visiškai naują portretų rinkinį, naudojant paprastą žymą ant „Galaxy AI“ piktogramos programėlėje „Gallery“.

Verta pastebėti, jog „Galaxy S23“ serijos išmaniuose telefonuose, o taip pat ir kai kuriuose kituose „Samsung“ įrenginiuose, šis naujinys žymimas kaip „One UI 6.1“. Ir nors žymėjimas toks, tačiau programinės įrangos atnaujinimas yra identiškas „One UI 6.1.1“ variantui, kuris naudojamas naujausiuose flagmanuose.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas