2025 metų „Xiaomi“ flagmanai bus brangesni nei anksčiau: išaugusias kainas nulemia keli svarbūs veiksniai, sužinokite, kokie

Lukas Snarskis

2024-09-19, 13:00

0 komentarų

Kinijos technologijų milžinė „Xiaomi“ jau ruošia naujuosius „Xiaomi 15“ serijos išmaniuosius telefonus. Kaip žinia, šie įrenginiai turėtų debiutuoti šių metų pabaigoje, o tarptautinis jų debiutas įvyks tik 2025 metais. Tačiau gamintojas darbus pradeda gerokai anksčiau.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
2025 metų „Xiaomi“ flagmanai bus brangesni nei anksčiau: išaugusias kainas nulemia keli svarbūs veiksniai, sužinokite, kokie

„Xiaomi 15“ serijos išmanieji telefonai turėtų veikti su rudenį pasirodančiu „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4“ procesoriumi. Teigiama, kad šį mikroschemų rinkinį naudos visi serijos įrenginiai – tai „Xiaomi 15“, „Xiaomi 15 Pro“ ir „Xiaomi 15 Ultra“.

Iki oficialaus „Xiaomi“ flagmanų pristatymo liekant vis mažiau laiko – aiškėja ir galimos jų kainos. Remiantis naujausia informacija, „Xiaomi 15“ modelis gali kainuoti nuo maždaug 650 JAV dolerių, o „Pro“ variantas būtų parduodamas nuo 775 JAV dolerių. Tiesa, šios kainos yra skirtos Kinijos rinkoje, tačiau akivaizdu, kad jos yra didesnės nei „Xiaomi 14“ išmaniųjų telefonų.

Pranešama, jog didesnes „Xiaomi 15“ serijos įrenginių kainas nulėmė išaugusios išlaidos mikroschemų rinkiniams, o taip pat ir atminties lustams. Būtent tai daro įtaką daugeliui gamintojų, kurie yra priversti koreguoti savo kainų strategijas. Pavyzdžiui, „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4“ lusto kaina bus net 25-30 proc. didesnė nei „Snapdragon 8 Gen 3“ varianto.

Grįžtant prie „Xiaomi“ flagmanų, internete jau kuris laikas kalbama, jog naujieji Kinijos bendrovės įrenginiai turės atnaujintas kameras nugarėlėje, o visos jos naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklius. Dabar pasirodė ir naujos informacijos apie „Xiaomi 15 Ultra“ išmanųjį telefoną.

Šaltiniai Kinijoje skelbia, jog naujasis „Xiaomi“ flagmanas ir toliau turės apvalų kamerų iškilimą, tačiau kamerų išdėstymas bus kiek pakoreguotas. Keturių kamerų sąranką sudarys du teleobjektyvai, pagrindinė kamera ir didžiulis periskopinis objektyvas.

Pagrindinė „Xiaomi 15 Ultra“ kamera ir toliau naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį, tačiau jis bus kiek didesnis nei jo pirmtakas. Ankstesnis „Xiaomi“ flagmanas turėjo 1 colio „Sony LYT-900“ objektyvą, o tai reiškia, kad kitąmet pasirodantis įrenginys pasiūlys dar didesnę kamerą. Viena iš nugarėlėje esančių kamerų naudos ir 200 MP „Samsung HP9“ sensorių.

Kalbant apie kitas „15 Ultra“ modelio savybes, čia galime rasti 2K raiškos ekraną, o po juo – ultragarsinis pirštų antspaudų jutiklis. Tikimasi, kad šis telefonas bus pristatytas su „Android 15“ operacinės sistemos versija ir „HyperOS 2.0“ vartotojo sąsaja. Flagmanas turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4“ procesoriumi.

Priminsime, jog anksčiau buvo pasirodę pranešimų apie tai, kad „Xiaomi 15 Ultra“ flagmanas gali turėti kelis skirtingus nugarėlės variantus. Vienas iš jų būtų su dirbtine oda, kitas būtų dengtas stiklu, o trečiasis – keramika. Tai šiuo metu visos pagrindinės aukštos klasės prietaisų apdailos, todėl bus neįmanoma nerasti tokios, kuri atitiktų jūsų skonį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas