Nekilnojamuoju turtu užtikrintas paskolas teikianti „Estateguru“ pristato iš esmės atnaujintos investavimo platformos beta versiją, vartotojams pasiūlys dar geresnę naudojimo patirtį

Pranešimas spaudai

2024-09-19, 12:59

0 komentarų

Nekilnojamuoju turtu užtikrintas paskolas teikianti „Estateguru“ pristato iš esmės atnaujintos investavimo platformos beta versiją, kuri vartotojams suteiks dar saugesnę, efektyvesnę ir patogesnę naudojimo patirtį.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
Nekilnojamuoju turtu užtikrintas paskolas teikianti „Estateguru“ pristato iš esmės atnaujintos investavimo platformos beta versiją, vartotojams pasiūlys dar geresnę naudojimo patirtį

Naujoji investavimo platformos versija pradėta kurti daugiau nei prieš metus, o šį pavasarį atlikti pirmieji jos bandymai. „Manome, kad šis atnaujinimas gerokai pagerins investavimo ir investicijų valdymo patirtį „Estateguru“ platformoje. Per pastaruosius kelis mėnesius pasiekti pokyčiai mus džiugina, tikimės, kad juos teigiamai įvertins ir mūsų investuotojai, tad nekantriai lauksime aktyvių vartotojų atsiliepimų“, – sako „Estateguru“ generalinis direktorius Mihkelis Stammas.

„Kiekvieną naujovę tenka šiek tiek pakoreguoti ar nežymiai patobulinti, tačiau tikimės, kad iki rudens pabaigos visiškai pereisime prie naujosios versijos“, - pridūrė M. Stammas.

Pasak Mihkelio Stammo, platformos atnaujinimas yra svarbi strateginių naujovių ir pokyčių dalis, leisianti investuotojams pasiūlyti dar greitesnį, modernesnį ir lengviau valdomą produktą.

„Pirmiausia mes gavome sutelktinio finansavimo paslaugų teikėjo licenciją visoje Europoje, įdiegėme „Moody's“ paskolų projektų vertinimo metodiką, kad pagerintume investuotojų sprendimų priėmimo proceso kokybę. Platformos atnaujinimas – tai dar vienas mūsų nuoseklios strategijos žingsnis, kuris supaprastins investavimo procesą ir užtikrins naudotojams dar didesnį saugumą“, – pažymi M. Stammas.

Pasak „Estateguru“ generalinio direktoriaus, vienas pagrindinių platformos atnaujinimo aspektų yra saugumas ir jautrių finansinių operacijų apsauga. Atnaujintoje platformoje investuotojai galės aktyvuoti dviejų faktorių autentifikavimą, kuris apsaugo visus duomenis unikaliais, atsitiktinai sugeneruotais slaptažodžiais. Investuotojų patogumui taip pat visiškai pertvarkyta naudotojo sąsaja, o naujos bei patobulintos funkcijos leis žymiai greičiau įkelti duomenis ir užtikrinti didesnį našumą.

„Nuo šiol investuotojai galės gauti išsamią savo portfelio apžvalgą, pasiekiamą pagrindiniame skydelio meniu, o taip pat lengviau atlikti visus svarbiausius veiksmus platformoje. Atnaujintoje versijoje taip pat įdiegta rekomendacijų programa, kuri leis pakviesti prie platformos prisijungti draugus ar pažįstamus. Tai padės dar labiau sustiprinti platformą ir auginti įsitraukusių investuotojų bendruomenę“, - pažymi M. Stammas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas