„Samsung“ ruošia pigų „Galaxy A16 5G“ išmanųjį telefoną: debiuto laukiama jau netrukus, ketina pasiūlyti ženkliai geresnes specifikacijas nei ankstesnių metų modelis

Lukas Snarskis

2024-09-19, 12:00

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų – sulenkiami modeliai, aukščiausios klasės flagmanai ar itin pigius variantus. Bendrovės asortimente galima rasti ir nemažai vidutinės klasės prietaisų.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
„Samsung“ ruošia pigų „Galaxy A16 5G“ išmanųjį telefoną: debiuto laukiama jau netrukus, ketina pasiūlyti ženkliai geresnes specifikacijas nei ankstesnių metų modelis

„Samsung“ jau kuris laikas ruošiasi pristatyti „Galaxy A16 5G“ išmaniojo telefono modelį. Šis įrenginys jau kelis kartus buvo aptiktas ir „Geekbench“ platformoje, kur veikė su dviem skirtingais mikroschemų rinkiniais – „MediaTek Dimensity 6300“ ir „Exynos 1330“.

Visai neseniai pasirodė ir daugiau informacijos apie naująjį „Samsung Galaxy A16 5G“. Jau žinoma, kad šis išmanusis telefonas turės 6,7 colių įstrižainės LCD ekraną su Full HD+ raiška ir 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Pirkėjai galės įsigyti modelius su 4, 6 arba 8 GB operatyviosios (RAM) ir iki 256 GB vidinės atminties.

Remiantis naujausia informacija, „Samsung“ žada šešis pagrindinius „Android“ atnaujinimus ir šešerius metus teikiamus „Galaxy A16“ modelio saugumo pataisymus, kurie, jei tai tiesa, būtų beprecedenčiai įvykiai šio modelio kainų kategorijai ir galėtų būti vienas iš pagrindinių pardavimo pranašumų prieš konkurentus.

Išmanusis telefonas turėtų būti parduodamas žalios, juodos ir auksinės spalvos, o jo svoris sieks 192 arba 200 gramų, priklausomai nuo pasirinktos versijos. „Samsung Galaxy A16 5G“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija, tačiau įkrovimo savybės kol kas nėra žinomos.

Ši „Samsung“ naujiena turėtų būti pristatyta gruodžio mėnesį, tačiau tiksli išleidimo data nėra žinoma. Kaip bebūtų, pasirodžius tokiai informacijai – jūs ją rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas