Šiemet pagaliau sulauksime pigesnių sulenkiamų „Samsung“ telefonų: aiškėja pirmosios „Galaxy Fold FE“ ir „Galaxy Flip FE“ savybės

Lukas Snarskis

2024-04-06, 10:55 (atnaujinta 2024-06-06, 11:07)

0 komentarų

„Samsung“ lyderiauja ne tik išmaniųjų telefonų rinkoje, tačiau ir kuriant sulenkiamus įrenginius. Bendrovė kasmet pristato bent du naujus modelius – tai „Galaxy Flip“ ir „Galaxy Fold“. Artimiausiu metu ketinama dar labiau išplėsti tokių prietaisų asortimentą.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Šiemet pagaliau sulauksime pigesnių sulenkiamų „Samsung“ telefonų: aiškėja pirmosios „Galaxy Fold FE“ ir „Galaxy Flip FE“ savybės

Vienas didžiausių išmaniųjų telefonų gamintojų „Samsung“ kasmet pristato du sulenkiamus įrenginius. Šiemet mes turėtumėme išvysti „Galaxy Flip6“, o taip pat ir „Galaxy Fold6“ modelius, tačiau tai dar ne viskas. Internete jau kuris laikas kalbama apie pigesnį sulenkiamą įrenginį, o tokios naujienos galime sulaukti šiemet.

Remiantis naujausia informacija, „Samsung“ šiemet ketina pristatyti „Galaxy Fold FE“ ir „Galaxy Flip FE“ modelius, o dabar aiškėja ir pirmosios šių sulenkiamų įrenginių savybės. Pažvelkime, kas yra žinoma apie šiuos modelius.

Sulenktas „Samsung Galaxy Fold FE“ išmanusis telefonas turėtų būti 155.1 x 67.1 x 14.2 mm dydžio, o „Galaxy Flip FE“ matmenys bus 165.2 x 71.9 x 6.9 mm. Pastarasis modelis turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2“ procesoriumi, o „Fold FE“ variantas turės dvi skirtingas opcijas – priklausomai nuo regiono, veiks su „Qualcomm“ lustu arba „Exynos 2300“.

„Samsung Galaxy Flip FE“ turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 512 GB vidinės atminties, o pigesnis „Fold“ variantas turėtų pasiūlyti 12 GB ir 16 GB operatyviosios atminties opcijas bei tokias pačias vidines talpyklas. Deja, tačiau daugiau informacijos kol kas nėra pateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas