„Sony“ jau ruošia ir naująjį „Xperia 10 V“ telefoną: pirmosios nuotraukos atskleidžia beveik nepakitusį įrenginio dizainą

Arnas Balčiūnas

2023-02-26, 10:01

0 komentarų

„Sony“ ir toliau bando išsiskirti išmaniųjų telefonų segmente ir tuo metu, kai daug modelių sunku atskirti vienas nuo kito, ir toks požiūris yra sveikintinas. Per pastaruosius porą metų „Xperia“ serija daugiausia dėmesio skyrė trims modeliams – flagmanų 1 serijai, kompaktinei 5 linijai ir vidutinės klasės 10 šeimai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Sony“ jau ruošia ir naująjį „Xperia 10 V“ telefoną: pirmosios nuotraukos atskleidžia beveik nepakitusį įrenginio dizainą

Pastaruoju metu internete pasirodo vis daugiau informacijos apie naujus „Sony“ kompanijos flagmanus. Šios savaitės pradžioje paaiškėjo pirmosios „Xperia 1 V“, o taip pat ir „Xperia 5 V“, savybės. Dabar sulaukėme žinių ir apie vidutinės klasės „Xperia 10 V“ modelį.

Japonijos milžinė jau artimiausiu metu gali pristatyti „Sony Xperia 10 V“. Šio modelio pirmtakas buvo pademonstruotas praėjusių metų gegužę, o prekyboje pasirodė birželį, todėl kažko panašaus tikimasi ir šiemet. Ir nors iki pristatymo dar liko keletas mėnesių, tačiau jau dabar pasirodė pirmieji šio išmaniojo maketai.

Pasirodžiusios nuotraukos atskleidžia, jog „Sony“ neketina atnaujinti šio išmaniojo telefono dizaino ir jis atrodo lygiai taip pat kaip ir pernai išleistas „Xperia 10 IV“ modelis. Mygtukų išdėstymas, kamerų iškilimas, LED blykstė, kraštinių formos – viskas išlieka taip pat kaip ir pernai. Tiesa, pats telefono dydis nebus identiškas.

Skelbiama, jog „Sony Xperia 10 V“ matmenys sieks 153,3 x 68,4 x 8,5 mm. Praėjusių metų modelis buvo kiek plonesnis, o tai gali sufleruoti ir kiek talpesnę bateriją. Verta pastebėti, jog „Sony“ ir toliau ketina išsaugoti 2015 metų dizaino tendencijas, kur ekranai neturi jokių išpjovų, o vietoj to – nemaži juodi rėmeliai tiek viršutinėje, tiek ir apatinėje dalyje.

Deja, tačiau kol kas nėra žinomos jokios techninės savybės, kurias galėtų pasiūlyti naujasis „Xperia 10 V“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas