„Sony“ keičia savo planus: naujausi bendrovės išmanieji telefonai bus pristatyti anksčiau nei planuota, sužinokite, kaip stebėti renginį tiesiogiai

Lukas Snarskis

2024-05-10, 14:55

0 komentarų

Jau netrukus turėtų debiutuoti ne tik naujasis „Xperia 1 VI“ išmanusis telefonas, tačiau ir „Xperia 10 VI“ modelis, kuris bus pernai išleisto „Sony Xperia 10 V“ atnaujinimas. Anksčiau buvo minima gegužės 17 diena, tačiau „Sony“ planai keičiasi.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Sony“ keičia savo planus: naujausi bendrovės išmanieji telefonai bus pristatyti anksčiau nei planuota, sužinokite, kaip stebėti renginį tiesiogiai

Anksčiau buvo skelbiama, jog „Sony“ spaudos konferencija įvyks gegužės 17 dieną, tačiau šis renginys bus surengtas anksčiau – gegužės 15 dieną. Kompanijos atstovai paskelbė, kad pristatymo pradžia numatyta 10:00 val. Lietuvos laiku.

„Sony“ pristatymo metu bus pristatyti du iš trijų „Xperia“ išmaniųjų telefonų – tai „Xperia 1 VI“ ir „Xperia 10 VI“. Tikėtina, jog „Sony Xperia 5 VI“ bus pademonstruotas kiek vėliau, tačiau kada tiksliai tai įvyktų – kol kas nėra žinoma.

Remiantis naujausia informacija, „Xperia 1 VI“ modelis veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi. Šio išmaniojo telefono nugarėlėje rasime 16 mm plataus kampo objektyvą, o taip pat ir 24 mm pagrindinę kamerą su 2x optinio priartinimo galimybe. Trečioji kamera – 85-170 mm teleobjektyvas.

Bene didžiausias „Sony Xperia 1 VI“ atnaujinimas bus būtent priartinimui skirtas teleobjektyvas. Praėjusių metų modelis turėjo 85-120 mm kamerą, o likusios techninės savybės išlieka nepakitusios. Tiesa, pagrindinė „Xperia 1 VI“ kamera palaikys makrofotografiją, o „Sony“ teigia, kad vaizdo kokybė turėtų prilygti jos „pilno dydžio“ kamerų kokybei.

Kalbant apie „Xperia 10 VI“ modelį, šis išmanusis telefonas bus prieinamas trijų skirtingų spalvų – tai šviesiai mėlynos, juodos ir baltos. „Sony Xperia 10 VI“ išsiskirs savo minimalistiniu dizainu su piliulės formos kamerų iškilimu, kur rasime dvi kameras ir LED blykstę.

„Xperia 10 VI“ turėtų pasiūlyti plataus kampo objektyvą, o taip pat ir pagrindinę kamerą su 2x optinio priartinimo galimybe. Išmanusis telefonas turės plokščia rėmelį su garsumo valdikliu ir įjungimo mygtuku dešinėje pusėje. Pastarasis bus naudojamas ir kaip pirštų antspaudų jutiklis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas