„Sony“ ketina nustebinti ir ruošia telefoną su 6 kameromis

Lukas Snarskis

2019-06-12, 01:00 (atnaujinta 2022-11-29, 10:02)

1 komentaras
„Sony“ ketina nustebinti ir ruošia telefoną su 6 kameromis

Kompanijos „Sony“ išmaniųjų telefonų populiarumas kasmet vis krinta, tačiau gamintojas vis stengiasi pristatyti įdomesnių ir akį traukiančių pasiūlymų. Kiek anksčiau gamintojas pristatė „Sony Xperia 1“ modelį su nestandartiniu ekranu, o dabar pasirodo gandų apie gamintojo darbus su kameromis.

Pranešama, jog „Sony“ ruošia išmanųjį telefoną, kuris nugarėlėje turėtų net 6 kameras. Tiesa, kol kas nėra žinoma kaip gamintojas ketina įmontuoti tokį kiekį kamerų, o nuotraukoje pateikiamas tik labai preliminarus variantas.

Tokios kalbos apie galimus „Sony“ planus pasirodė visai neseniai ir iš esmės apie tai nėra jokios išsamesnės informacijos. Kaip bebūtų, tikėtina, jog toks įrenginys turėtų telephoto kamerą kartu su super plataus kampo kameromis. Tikriausiai niekas nenustebtų jeigu nugarėlėje būtų įmontuotas ir gylio jutiklis, kuris tampa vis populiaresnis išmaniuose telefonuose. Žinoma, be pagrindinio jutiklio, lieka dar dvi kameros, kurios greičiausiai galėtų būti – monochrominė ir viena skirta užfiksuoti daugiau detalių tamsoje.

Kartu su šiuo pranešimu, skelbiama, jog priekinėje „Sony“ telefono dalyje atsidurtų dviguba kamera, o tai reiškia, jog pagrindinį kameros sensorių dar papildyti galėtų plataus kampo kamera. Žinoma, kol kas visai tai yra tik spekuliacijos ir tokio išmaniojo telefono greitu metu dar nepamatysime.

Labai tikėtina, jog „Sony“ išmanųjį telefoną su net šešiomis kameromis nugarėlėje galėtų išleisti šių metų pabaigoje arba 2020 metų pradžioje. Jeigu visa tai taptų realybe, tai net neabejojama, kad toks įrenginys turėtų visas flagmanams būdingas savybes, o tarp jų – ir aukštą kainą.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas