„Sony“ ruošia dar vieną galingą telefoną: aiškėja pirmosios savybės, pasiūlys gausybę atminties

Lukas Snarskis

2023-02-24, 14:14

3 komentarai (-ų)

„Sony“ ir toliau bando išsiskirti išmaniųjų telefonų segmente ir tuo metu, kai daug modelių sunku atskirti vienas nuo kito, ir toks požiūris yra sveikintinas. Per pastaruosius porą metų „Xperia“ serija daugiausia dėmesio skyrė trims modeliams – flagmanų 1 serijai, kompaktinei 5 linijai ir vidutinės klasės 10 šeimai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Sony“ ruošia dar vieną galingą telefoną: aiškėja pirmosios savybės, pasiūlys gausybę atminties

Japonijos technologijų milžinė „Sony“ jau kuris laikas ruošia naująjį „Xperia 1 V“ išmanųjį telefoną, kurio pristatymo yra tikimasi vasario pabaigoje, kuomet Barselonoje įvyks „Mobile World Congress“ mobiliųjų technologijų paroda. Tačiau tai gali būti ne vienintelė bendrovės naujiena.

Internete pasirodė informacija ir apie naująjį „Xperia 5“ variantą. Dar nepristatytas „Sony“ išmanusis telefonas buvo aptiktas „Geekbench“ platformoje, kas leidžia pažvelgti į pagrindines jo specifikacijas. Šiam įrenginiui ketinama įmontuoti „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesorių.

„Geekbench“ platformos duomenys atskleidžia, jog šis „Sony“ išmanusis telefonas surinko 1439 taškus vieno branduolio testuose, o kelių branduolių rezultatas – 5071 taškai. Verta pastebėti, jog „Xperia 5 V“ galės pasiūlyti iki 16 GB operatyviosios (RAM) atminties. Bent jau testavimų metu įrenginys veikė su „Android 13“ operacinės sistemos versija.

Kol kas nėra žinoma ar šis išmanusis telefonas tikrai bus pristatytas „MWC 2023“ parodos metu, tačiau Barselonoje įvyksiančio renginio metu turėtumėme išvysti „Sony Xperia 1 V“ įrenginį. Neseniai pasirodžiusi prietaiso nugarėlės nuotrauka atskleidžia pasikeitusias kameras. „Sony“ pašalino gylio sensorių, o taip pat ir RGB IR jutiklį. Vietoj jų – du gerokai didesni objektyvai, o apatinė kamera – periskopinė. „Sony“ į kamerų iškilimą perkėlė ir LED blykstę, kuri anksčiau buvo montuojama greta kamerų iškilimo.

Remiantis naujausia informacija, „Sony“ savo naująjį flagmaną aprūpins „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi, kas, tikriausiai, neturėtų būti didelė staigmena. Internete kalbama ir apie tai, jog šis išmanusis telefonas gali būti pats ploniausias flagmanas, kuris bus pristatytas 2023 metais, o „Sony“ jame ketina panaudoti ir specialus aušinimo sprendimus, kurie leistų ne tik apsaugoti telefoną nuo perkaitimo, bet ir pasiekti norimą modelio plonumą.

3 komentarų

Jonas

Šiais laikais apie Sony telefonus nieko negirdėti kaip tai gali būti, pirkime nerasi.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas