„Sony“ ruošia vidutinės klasės telefoną: aiškėja pirmosios „Xperia 10 V“ specifikacijos ir kada galime sulaukti šios naujienos

Lukas Snarskis

2022-11-27, 09:52 (atnaujinta 2022-11-29, 10:02)

0 komentarų

Japonijos milžinė „Sony“ išgyvena ne pačius geriausius laikus išmaniųjų telefonų rinkoje, tačiau tai nesustabdo kompanijos vadovų nuo minčių apie naujų produktų kūrimą. Dar visai neseniai sklido gandai apie „Xperia Ace“ serijos modelius, o dabar kalbama ir apie dar vieną naujieną.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Sony“ ruošia vidutinės klasės telefoną: aiškėja pirmosios „Xperia 10 V“ specifikacijos ir kada galime sulaukti šios naujienos

Internete jau plinta naujojo „Sony Xperia 10 V“ išmaniojo telefono nuotraukos bei galimos specifikacijos. Kaip žinia, šis įrenginys turėtų būti atnaujinta „Xperia 10 IV“ versija, o jo pristatymo laukiama jau kitų metų antrojo ketvirčio metu. Dabar, aiškėja kuo jis galėtų mus nustebinti.

Remiantis naujausiais duomenimis, išmanusis telefonas turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1“ procesoriumi. Naujasis lustas yra sukurtas naudojant 4nm architektūrą bei išsiskiria savo efektyvumu bei pagerinti „Wi-Fi“ greičiu. Tikėtina, jog „Xperia 10 V“ taip pat turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Šio modelio veikimą turėtų palaikyti 5150 mAh talpos baterija su 30W greituoju įkrovimu.

„Sony Xperia 10 V“ taip pat turės 6 colių įstrižainės OLED ekraną su Full HD+ raiška. Deja, tačiau kol kas išlieka neaišku ar šis modelis pasiūlys ir aukštesnį ekrano atsinaujinimo dažnį, ko „Sony“ iki šiol dar nėra pasiūlę, mat net ir „Xperia 10 IV“ turėjo tik 60 Hz panelę. Šiuo metu nėra žinomos ir galimos kamerų savybės, tačiau jų nugarėlėje turėtų būti bent trys.

Kaip jau minėjome, „Sony“ šį išmanųjį telefoną turėtų pristatyti 2023 metų antrojo ketvirčio metu. Tikėtina, kad iki to laiko gali paaiškėti ir daugiau „Xperia 10 V“ modelio specifikacijų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas