„Spotify“ įgaus socialinių tinklų funkciją: kūrėjų sprendimas nustebins daugelį

Justas Stasiulaitis

2020-12-01, 13:30 (atnaujinta 2021-04-27, 00:42)

0 komentarų
„Spotify“ įgaus socialinių tinklų funkciją: kūrėjų sprendimas nustebins daugelį

„Spotify” pradėjo viešai bandyti „Instagram” stiliaus istorijų funkciją savo programėlėje mobiliuosiuose „iOS” ir „Android” įrenginiuose, praneša „Engadget”.

Vaizdo įrašai bus rodomi kai kuriuose albumuose ir grojaraščiuose, pavyzdžiui, „Spotify” grojaraštyje „Christmas Hits”, kuriame pateikiamos trumpos žinutės iš tokių atlikėjų kaip Jennifer Lopez, Kelly Clarkson ir „Pentatonix”, kuriose jie kalba apie savo mėgstamas šventines dainas.

Istorijas galima pasiekti per piktogramą, esančią grojaraščio viršutiniame kairiajame kampe. Palietus piktogramą atsiranda ekranas, panašus į „Instagram”, leidžiantis vartotojams paliesti ekrano kairę arba dešinę, kad praleistų trumpus vaizdo įrašus.

Pirmą kartą pasirodžius „Snapchat” platformoje, „Stories” funkcija socialinių tinklų platformose tapo itin populiari ir šią funkciją jau turi „Instagram”, „Facebook”, „YouTube”, „LinkedIn” ir „Twitter”. Tačiau „Spotify” sprendimas adaptuoti šią funkciją yra šiek tiek keistas ir yra itin įdomu kaip vartotojai priims šią funkciją ir ar ji pasiteisins.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas