Stulbinantys išmaniojo telefono pardavimai: vos per sekundę „Meizu“ pardavė įspūdingą kiekį savo naujųjų flagmanų, surinkta apvali suma pajamų

Arnas Balčiūnas

2023-12-05, 19:42 (atnaujinta 2023-12-07, 18:18)

0 komentarų

Kaip ir daugelis kitų gamintojų, taip ir „Meizu“, ruošiasi 2024 metų flagmano pristatymui. Internete jau kuris laikas sklandė įvairiausi gandai apie naująjį „Meizu 21“ išmanųjį telefoną, o visai neseniai sulaukėme ir oficialių naujienų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Stulbinantys išmaniojo telefono pardavimai: vos per sekundę „Meizu“ pardavė įspūdingą kiekį savo naujųjų flagmanų, surinkta apvali suma pajamų

Kinijos kompanijos „Meizu“ atstovai, kaip ir buvo planuota, dar praėjusią savaitę surengė spaudos konferenciją, kurios metu pristatytas naujasis „Meizu 21“ išmanusis telefonas. Naujasis flagmanas atkeliauja kaip praėjusiais metais išleisto „Meizu 20“ atnaujinimas ir pasiūlys nemažai patobulinimų.

Praėjus vos kelioms dienoms po pristatymo, Kinijoje prasidėjo ir naujojo „Meizu“ išmaniojo telefono prekyba, kurios metu užfiksuoti įspūdingi rezultatai. Kinijos automobilių gamintojo „Geely“ valdoma bendrovė, vos per pirmąją pardavimų sekundę pardavė daugiau nei 25 tūkst. išmaniųjų telefonų, kas leido surinkti 13 mln. eurų pajamų.

Priminsime, jog aukščiausios klasės „Meizu“ naujiena aprūpinta 6,55 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Kaip galima matyti, išmanusis telefonas turi ir itin siaurus ekranų rėmelius, kurių plotis siekia vos 1,74 mm. Skelbiama, jog maksimalus čia naudojamos ekrano panelės ryškumas – iki 1 100 nitų.

Kaip ir buvo tikėtasi, naujasis „Meizu 21“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei pasiūlys iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties. Naujasis flagmanas ir toliau naudos vertikalų kamerų išdėstymą, kurį matėme ir „Meizu 20“ modelyje. Pagrindinė įrenginio kamera bus aprūpinta 200 MP raiškos vaizdo jutikliu.

„Meizu 21“ naudos „Samsung ISOCELL HP3“ sensorių, kuris yra 1/1.4 colių dydžio su f/1.69 diafragma bei optiniu vaizdo stabilizavimu. Antroji išmaniojo telefono kamera aprūpinta 13 MP raiškos vaizdo jutikliu ir skirta plataus kampo fotografijoms. Trečiasis objektyvas – skirtas portretams, o jo raiška – 5 MP.

Naujasis „Meizu“ išmanusis telefonas pirkėjams bus prieinamas juodos, violetinės, žalios bei baltos spalvų, o jo kaina prasidės nuo 439 eurų. Už šią kainą pirkėjai gaus modelį su 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Tiesa, bent jau kol kas šis flagmanas bus prieinamas tik Kinijos rinkoje. Informacijos apie jo pasirodymą Europoje – nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas