Suteikite savo telefonui išskirtinio žavesio: „Xiaomi“ pasidalino išskirtinių ekrano paveikslėlių kolekcija, kuriuose vaizduojamas naujasis elektromobilis

Lukas Snarskis

2024-03-27, 18:00 (atnaujinta 2024-03-28, 00:55)

0 komentarų

Kinijos milžinė „Xiaomi“ yra puikiai žinoma dėl savo kuriamų išmaniųjų telefonų ar kitų smulkios elektronikos produktų, kurie yra populiarūs visame pasaulyje. Dar visai neseniai bendrovė žengė ir į visiškai naujus vandenis bei oficialiai pristatė pirmąjį savo elektrinį automobilį, kuris bus žinomas kaip „Xiaomi SU7“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Suteikite savo telefonui išskirtinio žavesio: „Xiaomi“ pasidalino išskirtinių ekrano paveikslėlių kolekcija, kuriuose vaizduojamas naujasis elektromobilis

Pirmasis „Xiaomi“ elektromobilis turės dvi skirtingas versijas, o galingiausia jų pasiūlys 101 kWh baterijas su CATL elementais bei 875 V įkrovimo įtampa. Keturiais varomais ratais aprūpintas modelis pasiūlys 495 kW galią, kuri leis nuo 0 iki 100 km/h įsibėgėti vos per 2,78 sekundės, o nuvažiuojamas atstumas siekia 800 kilometrų.

Nors šis elektrinis automobilis veikiausiai ir nebus prieinamas Europoje, tačiau „Xiaomi“ vadovas Lei Junas suteikia galimybę turėti kažką, kas leis bent vizualiai pasidžiaugti šiuo automobiliu. Pastarasis savo socialinio tinklo X paskyroje pasidalino 12 naujojo „Xiaomi SU7“ modelio ekrano paveikslėliais.

„Xiaomi SU7“ elektromobilio ekrano paveikslėliai telefonui

„Xiaomi SU7“ elektromobilio ekrano paveikslėliai telefonui

Telefonams skirti ekrano paveiksliukai ne tik demonstruoja elegantiškas ir modernias dizaino linijas, bet ir suteikia naudotojams unikalią galimybę į savo įrenginių ekranus įnešti automobilių elegancijos atspalvių. Paskelbtos ekrano užsklandos sulaukė didžiulio gerbėjų dėmesio. Nuotraukos išryškina naujojo elektromobilio dinamiškas linijas, futuristines funkcijas ir ryškias spalvas.

Kiekvienas ekrano paveikslėlis kruopščiai sukurtas taip, kad perteiktų „Xiaomi SU7“ privalumus, todėl naudotojai gali pajusti elektromobilio žavesį dar prieš išvažiuodami į gatves. Žinoma, jeigu jie gyvena Kinijoje. Nuo aptakių kreivių iki drąsių spalvų pasirinkimo - šie darbalaukio vaizdai sukurti taip, kad ne tik papildytų prietaiso ekraną, bet ir įkūnytų naujovių ir rafinuotumo dvasią, kuria garsėja „Xiaomi“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas