Tarp dešimties populiariausių šių metų išmaniųjų telefonų – tik „Apple“ ir „Samsung“ produktai, sužinokite, kuris modelis perkamiausias

Lukas Snarskis

2024-05-09, 09:00

0 komentarų

Kiekvienais metais įvairūs analitikai publikuoja ataskaitas, kuriose suskaičiuota, kiek išmaniųjų telefonų buvo parduota per metus. Šie duomenys taip pat atspindi, kokius įrenginius renkasi pirkėjai bei kas jiems atrodo patrauklu.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Tarp dešimties populiariausių šių metų išmaniųjų telefonų – tik „Apple“ ir „Samsung“ produktai, sužinokite, kuris modelis perkamiausias

Neseniai pasirodė ir informacija apie populiariausius pirmojo šių metų ketvirčio išmaniuosius telefonus. Kaip jau tapo įprasta, čia rasime tik dviejų gamintojų modelius – tai „Apple“ ir „Samsung“. Viršūnėje – naujausias ir galingiausias JAV bendrovės įrenginys.

Perkamiausiu pirmojo 2024 metų ketvirčio išmaniuoju telefonu tapo „iPhone 15 Pro Max“, kurio pardavimai sudarė 4,4 proc. Antroje vietoje rikiuojasi „iPhone 15“ ir „iPhone 15 Pro“ modeliai, kuriems atiteko atitinkamai 4,3 ir 3,7 proc. pardavimų.

Tarp dešimties populiariausių išmaniųjų telefonų rasime ir dar du „Apple“ įrenginius. Ketvirtoje vietoje atsidūrė „iPhone 14“, o aštuntoje vietoje rikiuojasi „iPhone 15 Plus“.

Kalbant apie „Samsung“ įrenginius, geriausius rezultatus užfiksavo „Galaxy S24 Ultra“, kuris pelnė 1,9 proc. visų pirmojo šių metų ketvirčio pardavimų. Šeštoje vietoje rikiuojasi „Galaxy A54“ modelis, laipteliu žemiau – „Galaxy A54“, o dvi paskutinės dešimtuko pozicijos atiteko „Galaxy S24“ ir „Galaxy A34“.

Tyrime atkreiptas dėmesys į tai, kad 5G vis labiau įsitvirtina vidutinio vartotojo kasdieniame gyvenime, nes visi 10 sąraše esančių prietaisų palaiko šią ryšio technologiją. Be to, aiškiai matoma, jog pirkėjai vis dažniau renkasi brangesnius telefonus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas