TCL pristatė naują išmanųjį telefoną: „TCL 505“ modelis pasiūlys talpią bateriją ir atspindžiams atsparų ekraną

TCL

Lukas Snarskis

2024-02-07, 07:46

0 komentarų

Kinijos kompanija TCL yra vienas iš didžiausių elektronikos gamintojų pasaulyje, o taip pat ir trečias didžiausias televizorių gamintojas. Tačiau ši bendrovė kuria ir išmaniuosius telefonus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
TCL pristatė naują išmanųjį telefoną: „TCL 505“ modelis pasiūlys talpią bateriją ir atspindžiams atsparų ekraną

TCL atstovai ruošiasi artėjančiai „Mobile World Congress“ technologijų parodai, kur ketina pademonstruoti gausybę naujovių. Iki vasario pabaigoje įvyksiančio renginio dar liko keletas savaičių, o dabar pristatomas ir dar vienas išmanusis telefonas – tai „TCL 505“.

Naujasis TCL įrenginys pasižymi 6,75 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Ši panelė taip pat yra padengta „NxtVision“ danga, kuri panaikina atspindžius, o pats ekranas pasiūlys iki 400 nitų ryškumą.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Helio G35“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. „TCL 505“ veikimą palaikys 5 010 mAh talpos baterija, tačiau maksimali įkrovimo sparta – tik 10W.

Šio įrenginio nugarėlėje – dvi kameros. Pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime ir 2 MP gylio sensorių. Priekinėje išmaniojo dalyje – 5 MP asmenukių kamera. Skelbiama, jog pirkėjams ši TCL naujiena bus siūloma mėlynos ir pilkos spalvų.

Naujasis „TCL 505“ pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Android 14“ operacinės sistemos versija. Deja, tačiau šio išmaniojo telefono kaina nėra skelbiama, o taip pat nėra žinoma ar šis modelis pasirodys Europoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas