„Tecno“ pristatė naująjį „Camon 30 Premier“ flagmaną: vienas įspūdingiausių bendrovės produktų su specialia „PolarAce“ sistema

Arnas Balčiūnas

2024-03-01, 09:01

0 komentarų

Barselonoje vyksta kasmetinė „Mobile World Congress“ technologijų paroda, kurios metu kompanijos pristato naujausius savo produktus. Jau pirmosiomis dienomis buvo galima išvysti gausybę naujienų, o kai kurios bendrovės demonstruoja ir išskirtinius produktus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Tecno“ pristatė naująjį „Camon 30 Premier“ flagmaną: vienas įspūdingiausių bendrovės produktų su specialia „PolarAce“ sistema

Dar savaitės pradžioje, Kinijos koncernui „Transsion“ priklausanti bendrovė „Tecno“ surengė spaudos konferenciją, kurios metu debiutavo naujasis „Tecno Pova 6 Pro“. Tačiau tai nėra vienintelė šios kompanijos naujiena, susijusi su išmaniaisiais telefonais.

Kinijos gamintojas pristatė ir „Camon 30“ išmaniųjų telefonų seriją, o ją sudaro trys įrenginiai – tai „Camon 30 5G“, „Camon 30 Pro 5G“ ir „Tecno Camon Premier 5G“. Apie pirmuosius du modelius galite skaityti paspaudę čia, o šiame tekste pažvelgsime į „Premier“ variantą, kuris pasiūlys įdomių galimybių.

Išmanusis telefonas aprūpintas naująja „PolarAce“ nuotraukų atkūrimo sistema. Sistema sukurta naudojant „Sony“ lustą, pavadintą CXD5622GG. Tai ne jutiklis, o interneto paslaugų teikėjas. Jo našumas FP16 (16 bitų slankiojo kablelio) režimu yra 4,6 TFLOPS, t. y. daugiau, nei telefono naudojamas „MediaTek“ procesorius gali surinkti pats, be to, teigiama, kad jis taupiau naudoja energiją.

Ši galia naudojama kelioms užduotims, kurios įgalina visą sceną apimantį dirbtinio intelekto triukšmo mažinimą HDR vaizdo įrašams ir „4K Ultra Night Vision“ vaizdo įrašams. Pranešama, kad apdorojant 4K 30 kadrų per sekundę vaizdo įrašus specialusis IPT naudoja daug mažiau energijos nei kiti panašūs sprendimai.

Naujasis „Tecno Camon Premier 5G“ išmanusis telefonas naudoja 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą objektyvą su optiniu vaizdo stabilizavimu. Šio įrenginio nugarėlėje taip pat rasime tokios pat raiškos periskopinę kamerą su 60x hibridinio priartinimo galimybe. „Tecno“ čia įmontavo ir dar vieną 50 MP objektyvą, o pastarasis bus skirtas plataus kampo nuotraukoms fiksuoti.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,77 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška. Čia naudojam LTPO panelė su maksimaliu 1 400 nitų ryškumu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir 50 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojančią asmenukių kamerą.

Ši „Tecno“ naujiena veiks su „MediaTek Dimensity 8200 Ultra“ procesoriumi bei turės iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 70W greituoju įkrovimu.

Skelbiama, jog naujoji „Tecno Camon 30“ serija, įskaitant ir „Premier“ modelį, prekyboje pasirodys antroje metų pusėje. Deja, tačiau gamintojas neatskleidė šio išmaniojo telefono kainos ir tai paaiškės tik vėliau.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas