Telefonas, atkeliavęs iš kitos planetos: „OnePlus“ pristatė flagmaną, kuris naudoja dar niekur nematytus sprendimus

Arnas Balčiūnas

2023-03-29, 11:25 (atnaujinta 2023-03-29, 11:26)

0 komentarų

Daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų jau pristatė savo galingiausius 2023 metų modelius. „OnePlus“ tai padarė dar sausio pradžioje, kuomet debiutavo naujasis „OnePlus 11“, o vasario pabaigoje buvo pademonstruotas ir koncepcinis variantas. Tačiau tai dar ne pabaiga.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Telefonas, atkeliavęs iš kitos planetos: „OnePlus“ pristatė flagmaną, kuris naudoja dar niekur nematytus sprendimus

Šiandien, kaip ir buvo skelbta anksčiau, įvyko „OnePlus“ spaudos konferencija, kurios metu pademonstruotas riboto leidimo „OnePlus 11 Jupiter Rock Edition“ variantas. Nors techninės šio įrenginio specifikacijos ir išliko nepakitusios, tačiau nugarėlės dizainas sulaukė pokyčių, kuriuos įkvėpė Jupiterio planeta.

Skelbiama, jog šis išmanusis telefonas yra pirmasis, kuris pasižymi „natūralios tekstūros“ dizainu, o tam panaudotos tūrinės mikrokristalinės uolienos medžiagos. „OnePlus“ su tokiais sprendimais siekia pasiūlyti unikalią prisilietimo prie įrenginio patirtį, kokios iki šiol dar nėra siūlės niekas kitas. Teigiama, kad tokie sprendimai leido gamintojui pasiūlyti išvaizdą bei prisilietimo jausmą analogišką akmeniui.

Priminsime, jog naujasis „OnePlus 7“ aprūpintas 6,7 colių įstrižainės LTPO 3.0 AMOLED ekranu su 2K raiška, o taip pat turi ir kintantį atnaujinimo dažnį, kuris gali svyruoti nuo 1 iki 120 Hz, atsižvelgiant į tai, kokie veiksmai atliekami su telefonu. Viršutinėje ekrano dalyje, kairiajame kampe, įmontuota ir 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi, kuris veiks maksimaliu pajėgumu. Nors tai yra įprasta praktika, tačiau anksčiau „OnePlus“ ribodavo lustų galingumą tam, kad būtų pasiektas geresnis baterijos tarnavimo laikas. Panašu, kad šis etapas jau praeityje ir dabar šio flagmano savininkai neturės tokių apribojimų. „OnePlus 11“ taip pat turės 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 512 GB vidinės atminties.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas