Telefonų rinką užkariauti bandanti bendrovė pasijuokė iš „Nothing“ ir „OnePlus“, į šią situaciją sureagavo ir abiejų kompanijų įkūrėjas

Lukas Snarskis

2024-04-09, 09:00

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje nuolat vyksta milžiniška konkurencija. Čia konkuruoja ne tik didžiausi gamintojai, tokie kaip „Samsung“ ar „Apple“, tačiau naujus modelius nuolat pristato ir mažesnės bendrovės, kurios kartais pasiūlo itin išskirtinių įrenginių.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Telefonų rinką užkariauti bandanti bendrovė pasijuokė iš „Nothing“ ir „OnePlus“, į šią situaciją sureagavo ir abiejų kompanijų įkūrėjas

Konkurencija tarp įvairių prekinių ženklų yra itin senas reiškinys, o paprastiems mirtingiesiems tai gali sukelti net ir šypseną. Tikriausiai kiekvienas yra matęs bent kelias linksmas nuotraukas ar vaizdo įrašus, susijusius su „Pepsi“ ir „Coca-Cola“ ar BMW ir „Audi“ konkurencija.

Dabar į šį sąrašą galima įtraukti dar tris kompanijas – tai „Tecno“ ir Carl Pei įkurtas „Nothing“ ir „OnePlus“. Tiesa, pastarajai jis jau nevadovauja, tačiau „Tecno“ nepraleido progos pašiepti abi šias kompanijas, kurios kuria išmaniuosius telefonus.

Indijos laikraštyje pasirodė „Tecno Pova 6 Pro“ išmaniojo telefono, apie kurį plačiau skaityti galite paspaudę čia, reklaminis skelbimas. Šio įrenginio dizainas yra labai panašus į „Nothing“ išmaniųjų telefonų, o skelbime rašoma: „From 'One' to 'Nothing', why not choose something better?“ (liet. Nuo „Vieno“ iki „Nieko“, kodėl nepasirinkus kažko geresnio?).

Akivaizdu, kad „Tecno“ marketingo skyrius rado įdomų būdą įkąsti savo konkurentams, o į tai sureagavo ir dabartinis „Nothing“ vadovas C.Pei. Anksčiau „OnePlus“ bendrovei vadovavęs asmuo pasijuokė iš konkurentų reklaminio skelbimo, o jo įrašą socialiniame tinkle X galite matyti kiek aukščiau.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas