„Tesla" nusprendė pardavinėti ir tekilą: butelio kaina verčia prisėsti

Lukas Snarskis

2020-11-10, 11:35 (atnaujinta 2022-11-29, 02:05)

2 komentarai (-ų)
„Tesla" nusprendė pardavinėti ir tekilą: butelio kaina verčia prisėsti

Kompanija „Tesla“ yra puikiai žinoma dėl savo kuriamų elektrinių automobilių. Tačiau prieš keletą metų bendrovės vadovo Elono Musko iškrėstas pokštas visai neseniai virto realybe, o tai tikrai nėra susiję su automobiliais. „Tesla“ pristatė „Tesla Tequila“ gėrimą ir tai visai ne pavėluotas balandžio pirmosios pokštas.

2018 metų balandį E.Muskas pajuokavo, kad „Tesla“ laukia bankroto, o jos vadovas (jis pats) buvo surastas apsuptas „Teslaquilla“ butelių. Po keletos mėnesių jis pademonstravo ir minėto gėrimo butelį, o taip užsitraukė Meksikos tekilos reguliavimo tarnybos rūstybę. Tačiau panašu, kad visi juokeliai, praėjus daugiau nei dviem metams virto realybe.

Oficialiame „Tesla“ puslapyje atsirado specialus puslapis, kuriame galima užsisakyti naująją „Tesla Tequila“. Tiesa, gėrimas jau yra išparduotas, o gal jo visai ir nebuvo pasirodę prekyboje. Kaip bebūtų, toks puslapis „Tesla“ tinklalapyje egzistuoja ir dabar, o jį rasti galite paspaudę čia. Įspūdingiau už patį tekilos butelį atrodo jo kaina – 250 JAV dolerių. Dar viena įdomi detalė yra ta, jog E.Muskas yra užpatentavęs prekinį ženklą „Teslaquila“, tačiau šiuo atveju panaudotas kitas pavadinimas.

Be įspūdingos kainos, žinoma, į akis krinta ir itin dailus butelis, kuris daugeliui gali priminti apdovanojimą. Žaibo formos butelį prilaiko, greičiausiai, metalinis stovelis, o paties butelio viduryje nesunku pastebėti ir kompanijos pavadinimą. Gėrimo talpa – 750 ml., stiprumas – 40 vol. Kaip Jūs vertinate tokį „Tesla“ ir E.Musko pasiūlymą? Ar įsigytumėte „Tesla Tequila“?

2 komentarų

Kvc

Jei butelio talpa 750ml, jis skirtas išskirtinsi JAV rinkai. Butelio kaina nėra tokia didelė atsižvelgiant į taros dizainą. Net sakyčiau įdėjus butelį į gražią pakuotę, padarius Limited edition su butelio numeriu, jį būtų galima parcuoti ir už kelis tūkstančius. Jį pirktų kolekcionieriai ir tik retas kvailys paragautų, koks ten birzgalas įpiltas.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas