Ieškantiems nebrangaus pasiūlymo – puiki „Realme“ opcija: už mažiau nei 150 eurų gausite puikias specifikacijas ir stilingą dizainą, įsigykite jau dabar

Partnerio turinys

2024-05-03, 14:55

1 komentaras

Šiais laikais internete gali rasti pačių įvairiausių dalykų. Daugelis mūsų internetu perką ne tik maisto produktus, bet ir elektroniką. Niekam ne paslaptis, jog kiniškos parduotuvės dažnai siūlo žemesnę kainą nei Lietuvos pardavėjai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Ieškantiems nebrangaus pasiūlymo – puiki „Realme“ opcija: už mažiau nei 150 eurų gausite puikias specifikacijas ir stilingą dizainą, įsigykite jau dabar

Kinijos kompanija „Realme“ išpopuliarėjo dar ne taip seniai, gamintojas dažniausiai siūlo puikiu kainos ir kokybės santykiu pasižyminčius įrenginius. Dar visai neseniai, bendrovės vadovai pristatė „Realme 12X“ išmanųjį telefoną, kurį dabar galima įsigyti už ypatingą kainą.

Mūsų partnerių „Gshopper“ parduotuvėje šis „Realme“ išmanusis telefonas parduodamas vos už 145,45 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, prieš atsiskaitant reikėtų nurodyti nuolaidos kodą gshopper30.

Realme 12X 5G without Charger

Realme 12X 5G without Charger

Kaina: 145.45€

Pasiūlymas nebegalioja

Tiesa, „Gshopper“ pasiūlymas atkeliauja iš Honkongo sandėlio, tačiau pardavėjas pasirūpins visais reikiamais mokesčiais. Už mūsų nurodytą kainą jūs gausite modelį, kuris turi 6 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties. Pardavėjas siūlo ir 8 GB + 256 GB variantą, kuris kainuoja 164,22 eurus.

Naujasis „Realme 12X“ aprūpintas 6,67 colių įstrižainės LCD ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu ir 625 nitų maksimaliu ryškumu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir nedidelį apskritimą, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojanti asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 6100+“ procesoriumi bei turės 12 GB operatyviosios (RAM) ir pasirinktinai 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Verta paminėti ir tai, jog operatyviąją atmintį bus galima praplėsti virtualiu būdu, pasitelkiant programinę įrangą, kas suteiks papildomus 12 GB.

„Realme 12X“ nugarėlėje įmontuota 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera. Išmanusis telefonas taip pat turi ir 2 MP gylio sensorių. Šio įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 15W įkrovimo galimybe.

1 komentarų

Irmaz

JAV nacionalinės žvalgybos direktorė Avril Gaines per Senato posėdį patvirtino, kad Kinija yra pirmoji Rusijos karinio-pramoninio komplekso tiekėja.

Ji taip pat leido suprasti, kad šios atsargos daro itin didelį neigiamą poveikį Ukrainai.

Pagalvokite apie tai, kai Aliexpress užsisakysite dar vieną šūdą...

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas