Tokio išmaniojo telefono dar nebūsite matę: pristatytas įrenginys su milžiniškos talpos baterija ir garsiakalbiu, kuris garsesnis nei reaktyvinis lėktuvo variklis

Lukas Snarskis

2024-01-08, 07:16

1 komentaras

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Tarp tokių kompanijų galima būtų paminėti ir „Oukitel“, kuri kai daugeliui gali būti ir girdėta.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Tokio išmaniojo telefono dar nebūsite matę: pristatytas įrenginys su milžiniškos talpos baterija ir garsiakalbiu, kuris garsesnis nei reaktyvinis lėktuvo variklis

„Oukitel“ vardas yra puikiai žinomas itin atsparių telefonų rinkoje. Bendrovė jau ne kartą nustebino daugelį pristatydama patvarius išmaniuosius, o taip pat pasiūlo ir įdomių sprendimų, kokių dažniausiai nerasime net ir didžiausių gamintojų įrenginiuose.

Kinijos gamintojas dabar pristato naująjį „Oukitel WP33 Pro“ išmanųjį telefoną, kuris nustebins milžiniškos talpos baterija. Šis modelis aprūpintas net 22 000 mAh talpos akumuliatoriumi bei sveria net 577,5 gramus, o korpuso storis siekia kosminius 27,2 mm. Neabejojame, kad tokio įrenginio turėtojai niekada nepamirš, kad jis yra kišenėje.

Išmanusis telefonas aprūpintas „MediaTek DImensity 6100+“ procesoriumi bei turi 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. Priekinėje „Oukitel WP33 Pro“ dalyje – 6,6 colių įstrižainės ekranas su Full HD+ raiška bei 60 Hz atsinaujinimo dažniu. Maksimalus panelės ryškumas – 450 nitų. Verta paminėti, jog ekranas apsaugotas „Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu.

Šios „Oukitel“ naujienos nugarėlėje rasime 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą. Išmanusis taip pat turi 20 MP naktinio matymo kamerą bei 2 MP makro objektyvą. Priekinėje įrenginio dalyje įmontuota 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Gamintojas pažymi ir tai, jog visoms kameroms naudojami „Sony“ sukurti sensoriai.

Atidesni skaitytojai jau tikriausiai pastebėjo, jog „WP33 Pro“ modelio kameros išdėliotos aplink didžiulį garsiakalbį. Tai visiškai beprotiškas 5W garsiakalbis, kurio skersmuo yra 36 mm, o maksimalus garsumas - 136 dB. Ar esate matę kažką panašaus išmaniajame telefone? Veikiausiai, ne.

Remiantis „Oukitel“ duomenimis, maksimalus „iPhone 15“ garsiakalbių garsumas siekia 98 dB, o signalizacijų sirenos – apie 109 dB. Panašu, kad šiais skaičiais gamintojas stengiasi sužavėti būsimus pirkėjus, o palyginime pateikiamas net reaktyvinio lėktuvo variklio garsas, kas siekia 120 dB. Akivaizdu, jog „WP33 Pro“ pasiūlys dar daugiau triukšmo. Negana to, čia palaikoma „8D Immersive Stereo Surround“, kad ir ką tai turėtų reikšti.

Kaip jau minėjome, išmanusis telefonas aprūpintas kosminės talpos baterija – net 22 000 mAh. „Oukitel WP33 Pro“ palaiko 33W įkrovimo galimybę, o taip pat siūlo galimybę ir įkrauti kitus įrenginius su 18W sparta. Žinoma, šis įrenginys yra atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip karščiui ar didžiuliam šalčiui, smūgiams ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatai.

Norite įsigyti šį išmanųjį telefoną? „Oukitel WP33 Pro“ jau dabar parduodamas oficialioje gamintojo „Aliexpress“ parduotuvėje, o jo kaina siekia 477,22 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

1 komentarų

Rolandas

Viskas gerai, 5G yra, tik nesuprantu, kam mokėti už garsiakalbį 200 eu, kuris niekam nereikalingas. Aš nusipirkau KingKong Star, toje vietoje yra touch ekranas su realiu kompaso sensoriumi, plius naktinio matymo kamera. +200 EUR perdėta, nes jei minusuosiu naktinę kamerą ir kompasą, gausis daugiau už tą garsiakalbį. Geriau jį atskirai nusipirkti.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas