Tokio „Samsung“ telefono dar nebuvo: ruošiamas modelis su įspūdingos talpos baterija

Lukas Snarskis

2020-08-20, 18:35 (atnaujinta 2021-04-27, 00:38)

0 komentarų
Tokio „Samsung“ telefono dar nebuvo: ruošiamas modelis su įspūdingos talpos baterija

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ ir toliau intensyviai dirba ne tik ties naujų flagmanų kūrimu, tačiau daugybę dėmesio skiria ir vidutinės klasės telefonams. Artimiausiu metu gamintojas ketina pristatyti ir „Galaxy M51“ modelį, kurio pristatymo laukiama šį rudenį.

Nors kompanijos atstovai ir nepateikia jokios oficialios informacijos, tačiau internete apie „Samsung Galaxy M51“ kalbama jau kuris laikas, o viena įspūdingiausių šio modelio savybių turėtų būti jo baterija. Skelbiama, jog išmanusis turėtų pasižymėti net 7000 mAh talpos akumuliatoriumi. Pastaruoju metu „Samsung“ vis didina baterijų talpas, o tai buvo galima pastebėti ir neseniai pristatytame „Galaxy M30s“ modelyje, kuris turi 6000 mAh energijos talpyklą.

Jau žinoma ir tai, jog šis išmanusis telefonas turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 730G“ procesoriumi, o taip pat turės ir keturių kamerų konfigūraciją nugarėlėje. Remiantis šaltiniu duomenimis, naujasis „Galaxy M51“ naudos 64 MP raiškos vaizdo jutiklį pagrindinėje kameroje. Nieko nenustebins ir tai, jog telefone bus naudojami AMOLED ekranai, o būtent šis modelis greičiausiai pasižymės 6,67 colių įstrižaine su Full HD+ raiška.

Kaip skelbia „SamMobile“, išmanusis telefonas taip pat turėtų pasižymėti ir 12 MP raiškos plataus kampo kamera, tačiau kitų objektyvų savybės išlieka nežinomos. Žinoma, reikėtų neatmesti galimybės, jog „Samsung“ šį modelį aprūpins pirštų antspaudų jutikliu ekrane, ausinių lizdu, NFC palaikymu bei „Bluetooth 5.0“ technologija.

Primename ir tai, jog „Samsung Galaxy M51“ buvo pastebėtas ir „Geekbench“ platformoje, o ten pateikta informacija atskleidė ir tai, kad vienas iš modelių turės 8 GB operatyviosios (RAM) atminties. „Samsung“ į šiuos telefonus ketina įdiegti ir „Android 10“ operacinės sistemos versiją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas