„Ulefone“ pristatė naująjį „Note 16 Pro“: už nedidelę kainą pasiūlys stilingą dizainą bei didžiulį ekraną

Lukas Snarskis

2023-05-08, 09:35

0 komentarų

Kinijos kompanija „Ulefone“ savo asortimente turi ne vieną itin atsparų išmanųjį telefoną. Bendrovė yra gerai žinoma dėl puikiomis atsparumo savybėmis aprūpintų įrenginių, tačiau retkarčiais galime išvysti ir paprastesnių modelių.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Ulefone“ pristatė naująjį „Note 16 Pro“: už nedidelę kainą pasiūlys stilingą dizainą bei didžiulį ekraną

„Ulefone“ atstovai paskelbė apie naująjį „Ulefone Note 16 Pro“, kuris turėtų patraukti pigesnio išmaniojo telefono ieškančių dėmesį. Naujasis modelis pasiūlys didžiulį ekraną, stilingą dizainą, o jo kaina – įkandama daugeliui.

„Ulefone Note 16 Pro“ aprūpintas 6,52 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, o viršutinėje dalyje – nedidelė vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota asmenukių kamera. Naująjį bendrovė produktą galima įsigyti mėlynos, juodos arba violetinės spalvų.

Išmanusis telefonas veiks su „Unisoc T606“ procesoriumi bei turi 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią galima praplėsti atminties kortele. Šio įrenginio veikimą palaikys 4 400 mAh talpos baterija, o, gamintojo teigimu, pilno įkrovimo pakaks pilnai darbo dienai, esant įprastiniam naudojimuisi.

Naujojo „Note 16 Pro“ modelio nugarėlėje – kamerų kvadratas, kur įmontuoti du objektyvai bei LED blykstė. „Ulefone“ šį išmanųjį telefoną aprūpino 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o taip pat ir papildoma 2 MP makro kamera. Priekinėje įrenginio dalyje – 8 MP kamera asmenukėms.

Išmanusis telefonas pirkėjus pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija, o dabar „Note 16 Pro“ galima įsigyti už 190,43 eurus. Norėdami tai padaryti – spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas