Vienas įspūdingiausių „Vivo“ išmaniųjų telefonų gali pasiekti ir Europą: aiškėja naujausia informacija, pristatymas gali įvykti jau netrukus

Lukas Snarskis

2024-05-07, 07:15

0 komentarų

„Vivo“ atstovai dar kovo pabaigoje surengė spaudos konferenciją, kurios metu pristatė gausybę naujų produktų. Tarp jų ir naujieji „Vivo X Fold3“ serijos sulenkiami išmanieji telefonai. Kompanijos vadovai oficialiai pristatė naująjį „X Fold3“, o taip pat ir „Vivo X Fold3 Pro“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Vienas įspūdingiausių „Vivo“ išmaniųjų telefonų gali pasiekti ir Europą: aiškėja naujausia informacija, pristatymas gali įvykti jau netrukus

Dar iki pristatymo buvo tikimasi, jog „X Fold3“ serijos sulenkiami išmanieji telefonai bus prieinami tik Kinijos rinkoje, o apie tarptautinį debiutą nebuvo kalbama. Tačiau reali situacija gali būti kiek kitokia, o tai patvirtina ir naujausia „Geekbench“ informacija.

Minėtoje platformoje buvo aptiktas „Vivo X Fold3 Pro“ išmanusis telefonas, kuris galimai skirtas tarptautinei rinkai. „Geekbench“ jis žymimas V2330 modelio numeriu ir surinko 2 146 tašku vieno branduolio ir 6 304 taškus kelių branduolių testuose.

Verta pastebėti, jog analogiškas įrenginys buvo aptiktas ir Indonezijos rinkai skirtų produktų sertifikavimo duomenų bazėje. Tuomet tai taip pat buvo „X Fold3 Pro“ modelis. Naujausia informacija leidžia tikėtis, kad bent jau vienas iš dviejų šios serijos įrenginių atkeliaus ir į Europą.

„Vivo X Fold3 Pro“ variantas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi ir turės nuotraukų apdorojimui skirtą „V3“ procesorių. Išmanusis telefonas turės 16 GB operatyviosios (RAM) ir pasirinktinai 512 GB arba 1 TB vidinės atminties. Čia bus naudojami LPDDR5X ir UFS 4.0 lustai.

Didžiausi pasikeitimai – dizaino srityje. Naujieji „Vivo X Fold3“ serijos sulenkiami modeliai yra gerokai lengvesni, o taip pat ir plonesni nei anksčiau pristatyti bendrovės modeliai. Skelbiama, jog šių įrenginių svoris siekia vos 219 gramų, nors dar pernai pristatytas „X Fold2“ buvo 279 gramų svorio.

Sumažėjo ir išmaniųjų telefonų korpuso storis, kuris dabar siekia vos 10,2 mm, kuomet įrenginys yra sulenktas. Abu „X Fold3“ serijos variantai aprūpinti identiškais ekranais. Čia rasime 8,03 colių įstrižainės sulenkiamą ekraną su 2 480 x 2 200 taškų raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Maksimalus ryškumas – 4 500 nitų.

Išorinėje „Vivo“ naujienų dalyje – 6,53 colių įstrižainės ekranas su 1 172 x 2 748 taškų raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojamos panelės maksimalus ryškumas taip pat siekia iki 4 500 nitų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas