Vienas populiariausių socialinių tinklų sulaukė didžiulio atnaujinimo: nuo šiol naudotis bus patogiau net ir sulenkiamuose įrenginiuose ar planšetėse

Arnas Balčiūnas

2023-12-21, 14:58

0 komentarų

Socialinis tinklas „TikTok“ patenka tarp populiariausių visame pasaulyje. Ši platforma nuolat sulaukia įvairiausių atnaujinimų, kurie ne tik suteikia naujų galimybių, bet ir leidžia mėgautis patogesniu naudojimosi.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Vienas populiariausių socialinių tinklų sulaukė didžiulio atnaujinimo: nuo šiol naudotis bus patogiau net ir sulenkiamuose įrenginiuose ar planšetėse

Pasaulyje vis labiau populiarėjant sulenkiamiems išmaniesiems telefonams – daugelis socialinių tinklų valdytojų susiduria su nemažai iššūkių, pritaikant šias platformas. Nors sulenkiami įrenginiai rinkoje egzistuoja jau keletą metų, tačiau „Instagram“ pritaikymą tokiems modeliams gavo tik praėjusį rugpjūtį.

Dabar atnaujinimą, kuris skirtas sulenkiamiems išmaniesiems telefonams ir planšetėms, gauna ir „TikTok“ platforma. Iki šiol tokių įrenginių turėtojai susidūrė su ne pačia geriausia naudojimosi patirtimi, tačiau dabar situacija turėtų tapti žymiai geresnė. Naujausias atnaujinimas suteiks žymiai daugiau patogumo „TikTok“ naudotojams nei anksčiau.

Tie, kurie naudojasi „TikTok“ sulenkiamuose įrenginiuose, dabar galės mėgautis žymiai tvarkingesniu vaizdo įrašu srautu, kur visas turinys bus pateikiamas žymiai aiškiau. Programėlės kūrėjai taip pat supaprastino naršymo juostas, kurias galima rasti aplikacijos viršuje, o taip pat ir apačioje.

„TikTok“ taip pat gavo horizontalaus arba vertikalaus naudojimosi palaikymą. Tai reiškia, jog nesvarbu kaip laikote savo išmanųjį telefoną – „TikTok“ dabar veiks tiek vertikalioje, tiek horizontalioje pozicijoje ir visas turinys bus pateikiamas tvarkingai ir aiškiai. Programoje ir toliau daugiausia dėmesio skiriama portretiniams vaizdo įrašams, tačiau dabar ją bent jau galima naudoti laikant įrenginį horizontaliai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas