„Vivo“ bandys pakeisti mobiliosios fotografijos sąvoką: jau ruošiamas telefonas, kuris pasiūlys dar neregėtas kamerų galimybes

Arnas Balčiūnas

2023-04-07, 07:15

0 komentarų

Kinijos milžinė „Vivo“ kasmet pristato gausybę įvairių išmaniųjų telefonų, o karščiausios naujienos dar visai neseniai pasiekė ir Europą. Prieš keletą savaičių mūsų regione pasirodė „Vivo X90“ serijos įrenginiai, kurie Kinijoje buvo pristatyti dar šių metų pradžioje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Vivo“ bandys pakeisti mobiliosios fotografijos sąvoką: jau ruošiamas telefonas, kuris pasiūlys dar neregėtas kamerų galimybes

Keturi mėnesiai išmaniųjų telefonų rinkoje – ganėtinai ilgas laiko tarpas. Nesunku nuspėti, kad dėl šios priežasties „Vivo“ jau ruošia ir naujus flagmanus, kurie turėtų būti žinomai kaip „Vivo X100“. Šiandien pasirodė pirmoji informacija apie naująjį „Vivo X100 Pro+“.

Nesunku nuspėti, jog „X100 Pro+“ modelis bus šiemet jau debiutavusio „Vivo X90 Pro+“ varianto atnaujinimas. Tikėtina, kad naujasis flagmanas turėtų debiutuoti liepos mėnesį, dabar aiškėja ir pirmosios jo savybės. Žinoma, kadangi kameros yra pagrindinė šio įrenginio stiprybė – būtent apie jas ir turime naujienų.

Remiantis naujausia informacija, „Vivo X100 Pro+“ turėtų pasiūlyti inovatyvias technologijas, o viena iš naujovių – kintanti pagrindinės kameros diafragma. Nors tai ir nėra didelė naujiena tarp kitų išmaniųjų telefonų gamintojų, tačiau „Vivo“ savo flagmanuose tokios galimybės dar nesiūlė. Kintanti diafragma leidžia vartotojui kontroliuoti šviesos kiekį, kuris patenka į objektyvą.

Pranešama, jog atnaujinimų turėtų sulaukti ir nugarėlėje esanti plataus kampo kamera, kuri leis fiksuoti gerokai platesnio kampo nuotraukas nei įprasčiau. „Vivo X100 Pro+“ turėtų pasiūlyti ir naujovę tiems, kurie mėgsta fiksuoti portretus. Čia ketinama panaudoti specialų algoritmą, kuris leistų fiksuoti aukščiausios kokybės nuotraukas su aukštu detalumu.

„Vivo“ kurdama šį išmanųjį telefoną turėtų ir toliau bendradarbiauti su „Zeiss“ bendrove. Išskirtinai Kinijos rinkai pristatomas flagmanas pasiūlys ir puikias priartinimo galimybes, o taip pat ir puikią nuotraukų kokybę fiksuojant tamsoje ar esant prastam apšvietimui.

Deja, tačiau kol kas nėra žinomos techninės „Vivo X100 Pro+“ ar kitų „X100“ serijos išmaniųjų telefonų specifikacijos. Kaip jau minėjome, „Vivo“ tokias naujienas turėtų pristatyti šių metų liepą, o šią liniją sudarys trys įrenginiai – tai „Vivo X100“, „Vivo X100 Pro“, o taip pat ir „Vivo X100 Pro+“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas