„Vivo“ ir toliau nestabdo: pristatytas vidutinės klasės „Vivo V40 SE“ išmanusis telefonas, kuris turėtų pasiekti ir Europą

Arnas Balčiūnas

2024-03-27, 17:10

0 komentarų

2024 metais „Vivo“ jau spėjo pristatyti gausybę išmaniųjų telefonų ir, panašu, neketina sustoti. Dar neseniai buvo surengtas „X Fold3“ serijos sulenkiamų įrenginių pristatymas, tačiau renginio metu buvo išleistas ir dar vienas naujas prietaisas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Vivo“ ir toliau nestabdo: pristatytas vidutinės klasės „Vivo V40 SE“ išmanusis telefonas, kuris turėtų pasiekti ir Europą

Kinijos kompanijos „Vivo“ atstovai pristatė naująjį „Vivo V40 SE“ išmanųjį telefoną, kuris turėtų atkeliauti ir į Europą. Kviečiame pažvelgti į šio įrenginio specifikacijas.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška. Čia naudojama panelė su 1 800 nitų maksimaliu ryškumu ir HDR palaikymu. Viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Naujojo „Vivo V40 SE“ veikimu rūpinsis „Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2“ procesorius su 8 GB operatyviosios (RAM) bei 25 6GB vidinės atminties. Įrenginį energija aprūpins 5 000 mAh talpos baterija su 44W įkrovimo galimybe. Telefono nugarėlėje – trys kameros.

Išmanusis turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o greta rasime ir 8 MP plataus kampo sensorių. Trečioji „V40 SE“ modelio kamera – 2 MP gylio sensorius, kuris skirtas portretams. „Vivo“ į šį telefoną įdiegė „Android 14“ operacinės sistemos versiją su „Funtouch OS 14“ vartotojo sąsaja.

Ši „Vivo“ naujiena bus prieinama violetinės ir mėlynos spalvų. Tiesa, kol kas nėra žinoma kiek kainuos šis išmanusis telefonas, tačiau jis turėtų būti prieinamas tarptautinėje rinkoje. Ar pasieks jis ir Lietuvą – nežinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas