„Vivo“ nukėlė „X100 Ultra“ modelio pristatymą: žadamos mobilios fotografijos revoliucijos dar teks palaukti

Lukas Snarskis

2024-03-07, 17:11

0 komentarų

Kinijos technologijų kompanija „Vivo“ kasmet pristato gausybę išmaniųjų telefonų. Bendrovė šiemet pristatė jau ne vieną flagmaną, o taip pat ir daugybę vidutinės ar biudžetinės klasės įrenginių.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Vivo“ nukėlė „X100 Ultra“ modelio pristatymą: žadamos mobilios fotografijos revoliucijos dar teks palaukti

„Vivo“ dar praėjusių metų lapkritį oficialiai pristatė naujuosius „Vivo X100“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie pasiūlys ne tik naujausią „MediaTek“ procesorių, bet ir išskirtiniais sprendimais aprūpintas kameras.

Iki šiol buvo pristatyti du „X100“ serijos modeliai – tai „Vivo X100“ ir „Vivo X100 Pro“. Kuris laikas buvo kalbama ir apie „Vivo X100 Ultra“ išmaniojo telefono pristatymą, kuris buvo planuojamas balandžio mėnesį. Tačiau gamintojas keičia savo planus.

Remiantis naujausia informacija, „Vivo“ ketina nukelti naujojo „Ultra“ modelio pristatymas iki gegužės mėnesio. Tokios gamintojo sprendimo priežastys išlieka nežinomos, tačiau tai gali būti susiję su gamybos sutrikimais, siekiant pasiūlyti geriausius kamerų sprendimus.

Naujasis „Vivo X100 Ultra“ žada pasiūlyti geriausius kamerų sprendimus, kokius kada nors esame matę „Android“ išmaniuose telefonuose. Spėjama, kad čia turėtų būti naudojamas 50 MP raiškos „Sony LYT-900“ objektyvas su optiniu vaizdo stabilizavimu.

Išmanusis telefonas taip pat turės 200 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą teleobjektyvą, kuris galės pasiūlyti net iki 200 kartų priartintą vaizdą. Tiesa, tai būtų skaitmeninio priartinimo galimybė. „Vivo X100 Ultra“ veikiausiai veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi.

Deja, tačiau daugiau informacijos kol kas nėra žinoma. Kaip jau minėjome, nukeltas „Vivo X100 Ultra“ flagmano pristatymas turėtų įvykti gegužės mėnesį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas