„Vivo“ paskelbė apie naują telefonams skirtą kamerų technologiją, netrukus debiutuos ir pirmasis flagmanas, naudosiantis naująjį sprendimą

Lukas Snarskis

2024-04-24, 10:55

0 komentarų

Kinijos technologijų kompanija „Vivo“ kasmet pristato gausybę įvairių įrenginių. Dar visai neseniai debiutavo naujausi sulenkiami telefonai, bendrovės vadovai pristatė ir naują planšetinį kompiuterį ir gausybę naujų telefonų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Vivo“ paskelbė apie naują telefonams skirtą kamerų technologiją, netrukus debiutuos ir pirmasis flagmanas, naudosiantis naująjį sprendimą

„Vivo“ neseniai pristatė naują prekės ženklą „BlueImage“, kuris apims jos kuriamą ir kamerose naudojamą technologiją. Naujasis sprendimas veikiausiai bus panaudotas netrukus pasirodančiame „Vivo X100 Ultra“ išmaniajame telefone.

Verta pastebėti, jog žodis „Blue“ naudojamas daugelyje „Vivo“ prekės ženklų - tai įžūli užuomina į tam tikruose sluoksniuose naudojamą „Blue Factory“ pravardę. Bendrovė taip pat turi „Blue Ocean“ baterijų technologiją bei kuria „BlueOS“ operacinę sistemą, tačiau šie darbai yra dar labai ankstyvoje stadijoje.

Daug informacijos apie naująją technologiją nėra pateikiama, tačiau „BlueImage“ turėtų apimti tokius sprendimus kaip V serijos vaizdo apdorojimo lustai. V serijos nuotraukų apdorojimui skirtas mikroschemų rinkinys debiutavo dar 2021 metais, o „X100“ serijos išmanieji telefonai naudoja jau trečios kartos „Vivo V3“ lustą.

Naujasis „BlueImage“ sprendimas taip pat turėtų išspręsti įprastas fotografijos bėdas, tokias kaip fotografavimas kai šviesa yra už jūsų objekto, vaizdų fotografavimas esant silpnam apšvietimui, įskaitant fotografavimą naudojant teleobjektyvą, grupines nuotraukas ir kt.

Pristatymo metu paskelbta ir apie pratęstą bendradarbiavimą su „Zeiss“, kurie ir toliau kurs telefonams skirtus objektyvus. „Vivo“ viceprezidentas Jis Jongdongas pažymėjo ir tai, jog ši partnerystė „žengia į naują skyrių“, tačiau ką konkrečiai turėjo omenyje – taip ir lieka neaišku.

Kalbant apie „Vivo X100 Ultra“ išmanųjį telefoną, šis įrenginys gali turėti 50 MP raiškos „Sony LYT-900“ sensorių, o taip pat pasiūlys ir 200 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą periskopinį objektyvą. Pastarasis turėtų suteikti ir 4,3x optinio priartinimo galimybę.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas